oddelovat to neplanujem, planujem urobit user filtre, ze si clovek bude nacitavat blogovu stranku tak ako chce (ze si zaskrtne ktore rubriky chce a ktore nechce vidiet a tie sa mu defaultne v novych blogoch a pri listovani v sekcii blogy nebudu otvarat), cize kto chce mat vsetko bude mat vsetko, kto si bude chciet napriklad basnicky vypnut, tak si ich bude moct....
@levik123 - myslím že to nie je až taká nezmyselná možnosť, keď za ňu zahlasovalo toľko userov plus hneď podtým bola podobná ibaže degradovala obyčané články na úkor básní
@johnyseek - mnohokrát sú básne proste oničom... alebo sú to pseudobásne so zbytočne viacnásobným riadkovaním po každom slove, ktoré potom zaberajú na úvodnej lište priveľa miesta. a ide mi len o oddelenie textov označených ako ,,básničky" od zvyšku lebo osobne ich nečítam vobec a zaujímalo ma či je nás takých viac (ako vidím je)
na druhej strane ale súhlasím s tomášom a jeho nápadom po aplikovaní ktorého sa to pre každého stane prehľadnejším s prisposobením na vlastné požiadavky
@athelasil - áno sú, ibaže ja hovorím o delení básne a zvyšok, nie zvyšok, zvyšok, zvyšok... je mi jasné že keď si zvolím príbehy vymyslené tak mi ich to vypíše, no mňa zaujíma všetká próza naraz a nie po jednom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
...ze akoze "...zbytočne zaberajú miesto normálnym článkom"
velakrat sa zrymovany text.. tzv basen, vlozi i do kategorie uvahy, ci pribehy skutocne.. nie vzdy su to basne..
a to este nespominam vyznania..
teda ak by si povedal ako to myslis, vedel by som sa i vyjadrit, inak mi to teraz vyhovuje, lebo zas az tak vela blogov denne nepribuda
bude to user filter...
uz na to nedockavo cakam
inak sa chcem spytat ci sa planuje ta lista, ktora je v tomto fore presunut i na zvysok birdzu, miesto toho laveho panelu, alebo ci to uz padlo
@johnyseek - mnohokrát sú básne proste oničom... alebo sú to pseudobásne so zbytočne viacnásobným riadkovaním po každom slove, ktoré potom zaberajú na úvodnej lište priveľa miesta. a ide mi len o oddelenie textov označených ako ,,básničky" od zvyšku lebo osobne ich nečítam vobec a zaujímalo ma či je nás takých viac (ako vidím je)
na druhej strane ale súhlasím s tomášom a jeho nápadom po aplikovaní ktorého sa to pre každého stane prehľadnejším s prisposobením na vlastné požiadavky
@athelasil - áno sú, ibaže ja hovorím o delení básne a zvyšok, nie zvyšok, zvyšok, zvyšok... je mi jasné že keď si zvolím príbehy vymyslené tak mi ich to vypíše, no mňa zaujíma všetká próza naraz a nie po jednom