@mojdedo no dajme tomu ze 25 ale fyzicky sa mi vedia pacit aj chlapi do 30, ale taky nejaky 26-30 rocny keby chcel nieco so mnou mat tak by som pochybovala ze ci je uplne v poriadku
kedze zakladas forum o ponukach a sluzbach, tebe by nebolo blbe mat napr. 17tku? lebo ty si teda povedal, ze podla mojho meritka mas idealny vek a ako je to z tvojej strany?
@whisper "dobrých" odberaťelov? existuje zlý odberaťeľ? niesi ty tak trochu moc náročný? hnuský kvietok v púšti je aj napriek tomu kvetina. Zníž nároky a bude lepiše
@unmondemeilleur mne je dobre, ja nepotrebujem znižovať nároky a hlavne nevyspal by som sa s hocijakou ženou, nároky sú na mieste, ak si vážiš samého seba...
boli ponuknuté mne nakoniec z toho bolo priateľstvo s výhodami, ktoré trvalo cca 5 mesiacov, potom sme spolu začali chodiť a teraz je z neho ex ďalej radšej nekomentujem..lebo mi ho je ľúto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ani nemam sexy kamaratov, ani jedneho
ale tak mam priatela, tak naco by mi boli
a aj keby si mal 20+, to neznamena ze si hned sexy ale tak dajme tomu ze 19+, nebudem taka narocna
(toto neber ako ponuku, cisto hypoteticky)
kedze zakladas forum o ponukach a sluzbach, tebe by nebolo blbe mat napr. 17tku? lebo ty si teda povedal, ze podla mojho meritka mas idealny vek a ako je to z tvojej strany?
1. si sexy? ak je odpoved ano, pokracuj na bod 2. ak nie, mozes prestat citat
2. som zadana
bod 2.... nie je žiadna choroba
tak jasne ze nie je, ale som v takom stave uz dlho a dufam ze v nom zotrvam este dlhsie
Momentálne trh stagnuje... Aj by som vytvoril ponuku, ale dobrých odberateľov je nedostatok