Tento rok tam neni nic zaujimave ziadna kapela znamejsia ani nic v blizkom meste ale tu v dedine ma mat koncert Sima Martausova tak mozno pojdem kuknut na 5 minut a potom spolu so soc. fobiou zdrhnem domov spat
v sobotu som siel na rozsvietenie vianocneho stromceka v Prahe a opat som pochopil, preco som tam nemal potrebu ist a prezil by som to aj bez toho cakat v tlacenke, kde sa neda vobec pohnut pol hodinu, potom sledovat cca 3 minutove predstavenie zazinania stromceka a dalsich 20 minut sa z toho namestia dostavat, to mi ozaj nechybalo
ano bola som v Brne a v Bratislave a veľmi sa mi páčilo mám rada atmosféru trhov, aj keď ma tiež štve že je tam tak veľmi veľa ľudí, ale zároveň sa teším že je toľko príležitostí ísť s kamošmi večer von na víno a punč
milujem food-drink kritikov ktori sa vyroja po tom, co zacnu vianocne trhy
chodim tam pre atmosku a co sa tyka obcerstvenia, vzdy sa da najst nieco v dobrej kvalite. ceny su druha vec, ale pre mna peniaze uz davno su o tom, ze za ne vymienam zazitky, cize to vobec neriesim.
Vynimocne idem 14teho a dokonca som to iniciovala ja sama.. inak trhy neznasaaam a vobec na tie nase nechodim ale tento rok ma to laka, neviem preco a 16teho do budpesti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
sory jako, ale fakt si neviem uzivat pitie hradnej sviece so skoricou a 2000% marzou pozerajuc sa na gycovy stromcek tlaciac sa medzi milionom ludi.
ano bola som v Brne a v Bratislave a veľmi sa mi páčilo mám rada atmosféru trhov, aj keď ma tiež štve že je tam tak veľmi veľa ľudí, ale zároveň sa teším že je toľko príležitostí ísť s kamošmi večer von na víno a punč
chodim tam pre atmosku a co sa tyka obcerstvenia, vzdy sa da najst nieco v dobrej kvalite. ceny su druha vec, ale pre mna peniaze uz davno su o tom, ze za ne vymienam zazitky, cize to vobec neriesim.