Zaujíma ma to z toho dôvodu, lebo môj rodinný príslušník, s ktorým momentálne žijem, sa citi už štvrtý deň slaby a akoby naňho niečo liezlo... On veri, že to covid urcite nie je, nechce sa dat ani otestovať, lenže ja si neviem predstaviť, že pri tak prisnych opatreniach, by sa sirili iné nákazlivé ochorenia teraz. To by muselo byt asi niečo extrémne nákazlivé, lebo skoro nikam nechodíme, nosíme respirator, dezinfikujeme si ruky... A ja som z toho teraz nervózna, lebo sme v jednoizbovom byte, kde sa len tazko odizolujem
Takže ďakujem za pripadne hlasy, naozaj veľmi by ma zaujímalo, či sa da v tejto dobe nakaziť aj niecim iným. PRIPADNE či poznáte niekoho, kto covid nemal, ale chorý bol počas posledných 2 mesiacov. Ďakujem moc
Aj nádcha a nachladnutie sa počítajú! Kľudne aj jednodňové. Lebo to sa tiez prenáša kontaktom. Ide mi skor o to, nakoľko je mozne nakaziť sa čimkoľvek inym okrem covidu počas lockdownu.
@kassiar@7 a prosim bývaš s niekým v domácnosti? Nikto iný to nedostal? Lebo keby to bol covid, tak si myslím, ze nie je veľká šanca sa v jednej domácnosti navzájom nenakazit...
Mne asi naposledy bolo niečo tak na začiatku korony to som bola kaput tak na 24h že som nevládala ani vyjsť z postele ale druhý deň už to bolo lepšie a tretí som už ani nevedela..inak ani nezvyknem bývať nejako extra chorá max tak sopliky pár dní
@azizi@1 ja som mal chrípku... ale neriskoval by som a na stranke MZ sa objednal na bezpolatny PCR test... ked uz nie kvoli sebe, tak aspon kvoli ludom okolo seba...
@azizi@10 Jj, byvam. No mali sme to vsetci, mame ale skoro nic nebolo, otec bol odstaveny tak na tyzden, potom bol na teste a bol negativny. Ja konkretne som mal jeden den horucku a bolest hlavy, tak tri dni unavu, nohy ma boleli tiez tak 3 dni, ale zvysena teplota mi vyskakovala este 5 dni. Ale co ma prekvapilo, ze som nebol zoslabnuty, stale som mal silu. Ale co ma najviac prekvapilo, pri chripke mam nechutenstvo, no ale mne stale chutilo jest, aj agresivnejsi kasel mam pri chripke, ale teraz suchy a kludnejsi. Takze neviem
Momentálne som chorý a žiaľ ešte netuším či je to COVID . Minulý týždeň v sobotu som bol na AG testovaní a všicko bolo v porádku . V nedeľu po 15:00 ma začali páliť oči a pokašliaval som, prisudzoval som to tomu, že dlho drtím WoWko a sedím za compom . Večer o 19:00 mi už bolo za compom kurevsky teplo a kašeľ sa zintenzívňoval, tak som si zmeral teplotu a mal som 37,6 zvýšenú cítil som už aj pľúca. V pondelok ráno mi bolo kokotno, ale šiel som aj tak do práce aj s teplomerom . V práci som si zmeral teplotu a nameral som 38,1 + suchý kašeľ. Zavolal som teda lekárovi a zdvihla mi sestrička s nádherným mužským hlasom . Po hodinke v práci som odišiel a išiel k lekárovi, kde ma privítala sestrička s mužským hlasom . Lekár mi vypísal PN + nejaké AB a povedal, že sa mám ihneď objednať na PCR test. Dnes som bol na PCR teste a výsledok vraj do 24 hodín, tak uvidím. Ale je mi divne, takto "zvláštne" chorý som nebol, mám skoro permanentne zvýšenú teplotu a suchý kašeľ a strašne som unavený, spal by som len stále. Nemám vôbec nádchu a ani hrdlo ma nebolí .
Nemal som sa popravde ani kde nakaziť + medzi cudzími neznámymi ľuďmi rúška, teraz ffp 2 respirátor, takže ani chrípka alebo viróza tento rok nemala šancu.
@foxhound@20 No tak to mas covid, good luck Hadam ti to prejde bez vacsich problemov. Presne rovnake pocity som mal obidvakrat, ked som s tym doma lezal - takto cudne chory som este nikdy nebol. A vsetky rovnake priznaky.
Inak mne to pride mega divne, ze vsetci nadavali cely rok na Svedsko, ze tu nie su opatrenia, ale - pri najmensich priznakoch KAZDY zostava automaticky bez diskusie so zamestnavatelom doma a ma od statu preplatene 2 tyzdne 80% vyplaty, takze ludia nepodvadzaju a firmy ich za to nebuzeruju. Nie ako toto, ked clovek s _ocividnymi_ covid priznakmi je otestovany drbnutym nefunkcnym AG testom, chodi s tym do prace a doktor mu na to predpise antibiotika Tak to sa necudujem, ze na Slovensku tie cisla stupaju.
v septembri som bola na návšteve u sesteriek ktoré chodia na ZŠ, obe boli prechladnuté a do pár dní som bola aj ja.. iba únava 1 deň, suchý kašeľ, mierna bolesť hrdla.. doma sa nikto nenakazil, na testoch som nebola ale deti aj s rodinou dostali covid o niečo neskôr takže to nebolo to
@20 jj ked mas 37,6 ides do prace. a potom ze nemam mat v p**i opatrenia.
...
ano mala som zapal v hrdle, ale to bolo rozsirene zo zapalu ktory sa mi vytvoril po trhani zubov mudrosti. inak chora nebyvam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kazdopadne to nevylucuje, zeby to nebol covid..
...
ano mala som zapal v hrdle, ale to bolo rozsirene zo zapalu ktory sa mi vytvoril po trhani zubov mudrosti. inak chora nebyvam.