Ako bolo? Kto vyhral? Ako ste sa všetci mali? Čo bolo fajn a čo (prípadne) nie? Aké boli otázky? Spoznali ste nejakých nových milých ľudí? Čokoľvek ma zaujíma. Trochu mi je aj ľúto, že som nebola (no ani som nebola nakoniec v BA), ale som veľmi zvedavá!
ja som síce nestihol quiz kvôli práci ale zúčastnil som sa potom pijanskeho stretnutia na Slavíne so zopár ľuďmi z quizu a bolo super, spoznal som veľmi milých ľudí a bolo to cele veľmi príjemné aj keď som sa trochu obával lebo to bolo moje prvé birdz stretnutie v takom väčšom počte.. a som aj rad ze tam zostali a boli hlavne iba ľudia s ktorými nemám konflikty..bol to príjemný večer a určite by som sa nechal na niečo podobné ešte nahovoriť
Bola som v dvojčlennom tíme s jedným veteránom, ktorý už sem skoro vôbec nechodí a hrdo sme skončili poslední, ale bavili sme sa. A stretla som aj známych aj neznámych a vsetci boli veľmi milí
Ale potešili ste ma, že boli všetci milí A bude sa ešte niečo také niekedy organizovať? Či sa nevie ešte? Pred rokom by som šla isto. Aj predminulý. Ale teraz som sa na to naozaj necítila
A tie otázky by ma naozaj zaujímali, aspoň mi napíšte nejaké do správy, som zvedavá
Ako povedala Delica: vyhrá najväčší nolifer. Som rád, že som bol predposledný a oni 2. Všetko to bolo super a zasa raz sa potvrdilo, že B. je komunita, kde sa online všetci nenávidia a naživo sú jak tá najkrajšia rodina Aj keď sa obávam. že toto bolo asi posledné veľké stretko B., najväčšia vďaka zaň patrí @nicmanenapada a jeho neúnavnému organizátorstvu @majmarad Mňa majú 3/4 bloknutého, už sa prakticky ani nemôžem nikde vyjadriť a aj taxom šiel a bolo to úplne super.
A ma nasralo, že až teraz mi napadajú všetky super otázky, ktoré som mohol položiť na qíze Napr. aké je moje priezvisko (ľudia z FB skupiny nehlasovať!)?
@antifunebracka ty si výnimka a hejty sú u teba úplne o inom ako pri ostatných. Teda z tej skupiny určite. Nehovorím, že by som nešiel rád, ale zase tráviť spoločnosť s ľuďmi, s ktorými sa vzájomne nemusíme by som nedal. A aký je človek na nete, tak taký je v skutočnosti.
@obsession Len aby nejaké nabudúce bolo :/ Ale nie, teraz keď vidím, že odozva je fajn, tak by som to možno aj ja viac zvažovala Ale naozaj som mala z toho trochu strach
Bolo to pre mňa veľmi silné. Ako hovorí klasik: "Neskutočne sa cítim."
Bol som plachý ako rys ostrovid a zároveň pritulny ako náš Muro.
Som potešený, že som stretol toľkých birdzakov naživo - nikdy som ešte nebol takto. K viacerým cítim ešte väčšiu lásku než predtým (k nikomu menšiu) a mrzí ma, že som sa neodhodlal viac komunikovať, ale zas za úspech považujem už aj to, že som vôbec prišiel.
Ďakujem nicmanenapadovi za úžasný nápad a exekúciu, bola to bomba. A aj ostatným, že prišli.
Tento portál je úplný zázrak - desiatky podivinov v karanténe bez možnosti príchodu čerstvej krvi, všetci hundreme, ale potom sa nájde dosť ochoty zapojiť sa do niečoho takéhoto... Akože toto je fakt pre mňa fenomén.
@pubertslatinocelny Skvelo napísané, úplne súhlasím! S posledným odstavcom absolútne do bodky. Naozaj toto sa len tak nevidí, tiež ma to fascinuje.
A ozaj ľutujem, že som nebola. I keď som tušila, že to asi budem ľutovať. Nabudúce pozvite aj mňa skôr, nech môžem zvažovať, ja som desne nerozhodný človek a obvykle neviem konať impulzívne
Akože, ja som pred časom s týmto prekliatym portálom definitívne skončil, ale moja ženuška a najkamka ma zavolali nech idem s nimi, tak som nato napokon prikývol... a vidíte ako to dopadlo. Ahojte zas. Týmto opätovne zdravím nenápadko Puberta.
Teraz mi napadá, že keby som mala viac času na rozmyslenie (OK, do istej miery to je len výhovorka), tak by som to brala asi za podobnú recesiu, ako keď som šla na oslavu 90. rokov s Davidom Hasselhoffom (Mitch Buchannan z Baywatch) a kapelami hitov 90. rokov v Orechovej Potôni (čo neľutujem ani náhodou!) Predsa len, kedy v živote budem mať ešte možnosť robiť kvíz z otázok o Birdzi? Tak ako aj... Kedy budem mať možnosť stretnúť hercov z Baywatchu v Orechovej Potôni?
My sme boli v praci ale nabuduce by som rada isla a chcem sa tymto prepracit @nicmanenapada lebo ja som najprv hlasovala inak a potom sa ukazalo ze nemozem a to preto ze som pocitala kedy mam ako volno (keatky dlhy tyzden) lebo sme riesili aj dovolenku a vypocitalo sa ze na ten quiz mame volno.. Neskor ked som si zapisovala dovolenku a pozrela sa na to lepsie som zistila ze som to počítanie nejako dokalicila a cele to vyslo opacne
Teším sa s vami, že ste sa zabavili, aj keď ma teda mrzí že som ani poriadne nevedela že sa také niečo rieši. Inak by som možno išla. A možno aj @erixa so mnou aby som tam aspoň niekoho poznala . Takže ak sa bude niečo takéto riešiť tak mi to, prosím vás, oznámte.
Ľudia, keď budete chcieť ďalšiu takú akciu, nemusí to byť vlastne ani kvíz a môže to iniciovať hocikto
A ak chcete vyslovene kvíz, viem pomôcť s organizáciou (vybavenie podniku, know how...), len samotný kvíz (otázky) sa mi nechce zas vymýšľať Dosť mám iných kvízov.
@antifunebracka no o tom, že ľudia sa prezentujú presne tak, akí sú aj v skutočnosti. To, že ma hejtuješ, alebo sa smeješ na mojich príspevkoch je úplne iné ako tých ľudí, ktorí tým žijú a je to časť ich osobnosti. Pre mňa takí ľudia nejestvujú a neviem si s nimi predstaviť akýkoľvek kvíz. Tým som nemyslel všetkých, ktorí tam boli, ale... Veľmi dobre viem určiť kto je aký človek cez písmenká na nete a len málokedy sa mýlim.
@antifunebracka aj keby si to robil, robíš to inak a je veľa ľudí, ktorí to majú priamo v osobnosti a vyslovene ma nenávidia Tak načo na také stretko by som sa mal terigať? Ale niekedy dáme pivo ak ťa to ukľudní
Ja som zas odveci oneskorená...aleee
Bolo supeeeeer!!!!
Každý, kto nebol môže ľutovať
Väčšinu z tých ľudí som videla 1.x ale bolo mi s nimi veľmi príjemne, všetci boli milí a ja som z toho bola neskutočne šťastná ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ale potešili ste ma, že boli všetci milí A bude sa ešte niečo také niekedy organizovať? Či sa nevie ešte? Pred rokom by som šla isto. Aj predminulý. Ale teraz som sa na to naozaj necítila
A tie otázky by ma naozaj zaujímali, aspoň mi napíšte nejaké do správy, som zvedavá
@majmarad Mňa majú 3/4 bloknutého, už sa prakticky ani nemôžem nikde vyjadriť a aj taxom šiel a bolo to úplne super.
A ma nasralo, že až teraz mi napadajú všetky super otázky, ktoré som mohol položiť na qíze Napr. aké je moje priezvisko (ľudia z FB skupiny nehlasovať!)?
ale ak ťa to poteší, ani moji potkani nie
Bol som plachý ako rys ostrovid a zároveň pritulny ako náš Muro.
Som potešený, že som stretol toľkých birdzakov naživo - nikdy som ešte nebol takto. K viacerým cítim ešte väčšiu lásku než predtým (k nikomu menšiu) a mrzí ma, že som sa neodhodlal viac komunikovať, ale zas za úspech považujem už aj to, že som vôbec prišiel.
Ďakujem nicmanenapadovi za úžasný nápad a exekúciu, bola to bomba. A aj ostatným, že prišli.
Tento portál je úplný zázrak - desiatky podivinov v karanténe bez možnosti príchodu čerstvej krvi, všetci hundreme, ale potom sa nájde dosť ochoty zapojiť sa do niečoho takéhoto... Akože toto je fakt pre mňa fenomén.
A ozaj ľutujem, že som nebola. I keď som tušila, že to asi budem ľutovať. Nabudúce pozvite aj mňa skôr, nech môžem zvažovať, ja som desne nerozhodný človek a obvykle neviem konať impulzívne
A bolo veľmi dobre, ďaleko nad očakávania
A ak chcete vyslovene kvíz, viem pomôcť s organizáciou (vybavenie podniku, know how...), len samotný kvíz (otázky) sa mi nechce zas vymýšľať Dosť mám iných kvízov.
Bolo supeeeeer!!!!
Každý, kto nebol môže ľutovať
Väčšinu z tých ľudí som videla 1.x ale bolo mi s nimi veľmi príjemne, všetci boli milí a ja som z toho bola neskutočne šťastná ^_^
Ďakujem!