trápne nie, ale preplatíš to, lebo izby sa rezervujú po dvoch, aj sedadlá väčšinou, takže si budeš musieť priplatiť dvojnásobnú cenu, ak budeš chcieť ísť na poznávací zájazd vyslovene
chodievam cestovkou občas dakam na poznavacky a stáva sa, že tam sú ľudia sami a nikdy mi trápne nepripadali....
a ja som sám toho dosť pocestoval a tiež som si nepripadal nikdy trápne..
Urcite nie trapne Samozrejme ale zalezi ako dlho, kolko by ta to stalo a ake by tam boli aktivity.. + Aj dovod preco by si tam siel sam. Ja som napr pred mesiacom citil ze potrebujem trochu odychnut a vypadnut tak som siel na dnovy vylet do Curychu.. Obcas je taketo nieco podla mna potrebne
Trapne určite nie, ale podla mna je to lepšie, keď ideš s niekym aj kebyze tych ludi zozenies online za 2 tyzdne proste take to moct sa tam s ludmi rozpravt a zazivat cosi v partii/dvojici ved kedykolvek a kdekolvke mozes spoznat ludi aj za takym ucelom napr. rovno, tak preco ist sam alebo kebyze sam, tak by som nezvolila poznavali ale take to, ze ides rovno do nejakej talianskej rodiny a spoznas ludi tam a prevedu ta proste nieco viac spolocenske ... ale ked chce clovek aj sam alebo vyslovene to je pointa, tak akoze trapne to neni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ja som sám toho dosť pocestoval a tiež som si nepripadal nikdy trápne..