@midnight uau, to si asi jediny co si to mysli xD vacsinou zvyknem povedat to s tym "my sme sa prave bozkavali!!" a to sa nestretava az s takym udivom, ale to posledne.. no hej, chudak chlapec musel zrazu ist rychlo na autobus
Nezabudni za tým vždy drbnúť smajlíka,inak budeš úplne odveci !
Čo by som potom mala asi hovoriť? Ak sa rozprávame a zrazu príde bozk tak pokračujem alebo sa smejeme, alebo sa bavíme... to je úplne spontánne, netreba na tom nič riešiť, ale si ešte 15tka, chápem tvoju nervozitu.
Kokos fakt, už sa s jedným človekom bozkávam taký dlhý čas, že nad takými vecami ani nerozmýšľam
Zaléží od toho, akú mám náladu, niekedy sa len usmejem a vrazím mu ďalšiu pusu, no a občas, keď mi prepína zrejme, tak určite poviem nejakú hlúposť, ale našťastie môj partner má pre moje niekedy nedomyslené reči pochopenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
napr.
my sme sa prave bozkavali
musim ist cikat
jedol si tuniaka?
a mnohe ine a myslim to uplne vazne. tiez som vzdy nad tym premyslala co povedat a nieco taketo zo mna vybehne potom
ALE JA S TEBOU NEBUDEM SPAT!!!
chudak chalan, uz som ho nikdy nevidela
» encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
ale dosť srandy dajte načo normálne prosím !
ale tiež pridám príhodu aj ked sa nikto na to nepýtal...
idz heeet...
abo..aha, a teraz?
ale vždy sú to úsmevne príhody takže pohoda..
Musím si to nabudúce všímať
Ja uz som sa hrozne dlho s nikym nebozkavala,ale vacsinou mam tendenciu sa rozosmiat,čo neodporucam...
V poslednej dobe viac staviam na reci tela a jemnych naznakoch. Rozvijam tak telesnekinesteticku inteligenciu.
a to posledné fakt bol taký hystericky vydesený výkrik?
ale nie...nič nehovoriim..či?
Čo by som potom mala asi hovoriť? Ak sa rozprávame a zrazu príde bozk tak pokračujem alebo sa smejeme, alebo sa bavíme... to je úplne spontánne, netreba na tom nič riešiť, ale si ešte 15tka, chápem tvoju nervozitu.
Kokos fakt, už sa s jedným človekom bozkávam taký dlhý čas, že nad takými vecami ani nerozmýšľam
alebo "podaj mi ešte tú vodku"
alebo normálne pokračujem v rozhovore akože nič.
alebo sa druhého prítomného človeka opýtam, či vie, že som zadaná.
2. "aha, aká som z teba mokrá" (okolo úst - nadväzujem na bod č.1)
3. *keď už som doma a četujeme* hmmm, dosť originálne bozkávaš
dokonca sa na mňa ani nenahneval a neskončili sme ani s bozkávaním
goal
totok ma rozchechtalo
inak si fakt vôbec neviem spomenúť, čo také hovorím, iba na také "ale ja o tebe vôbec nič neviem.." a tak sa chlapec predstavil, ale to som mala 15
čokoľvek povedať mi príde trápne