vies ako sa vravi, co si si navaril to si aj zjec. Ja by som ani nevedel co robit takze .... ale myslim si, ze ak ste dobry kamarati tak je vsetko v pohode vsak sa stane. Moja sestra mala taku spoluziacku ktora sa bezne oblizovala s jednym svojim dobrym kamaratom. ma ho rada tak co bude. Zajdi za nou kup jej bombonieru a porozpravajte sa o tom. Mozno ona k tebe citi nieco viac a preto sa to aj stalo. Vsak by ta nepobozkala keby k tebe nic necitila a ani ty ju
Neboj kamarati ostanete, ale porozpravajte sa o tomvy dvaja, proste sa ospravedln,ze aby si nezacala namyslat,aelbo cokolvek,proste ze si to chcel spravit,ale aby ste nato zabudli,ze ti t ovyhovuje tak ako to bolo doteraz len kamarati... a tot chvilkove zavahanie,to nechajme minulostou...
Treba mat jasno aj ty, aj ona...ci je priestor na prehlbovanie kamaratstva alebo zacatie niecoho noveho. Ty jasno mas,len ci ho ma aj ona...odporucam rozhovor s nou,aby si ten bozk zle nevysvetlila a nenamotala sa na teba a potom sa trapila...moj nazor
tak tu u nas nebyva vo zvyku ze sa bozkavame s kamoskami s vynimkou ked sme v liehu potom sa to este ako tak da pochopit samozrejme za predpokladu ze s nikym ani jeden prislusnik daneho aktu nechodi hmm podla mna to prezijete pohodka
Minulý týždeň sme mali ako prváci žúr a najebaní kamaráti ( 5 ) sa bozkávali s najevanými kamarátkami ( 10 )....další den sa všetci tvárili že si nič nepamatajú
mal by si najprv rozmyslat a potom konat!aby neprislo potom k takejto situacii,chudak dievca si este nieco bude namyslat...no ale drzim ti palce urcite ostanete kamosi,ved na chybach sa clovek uci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Treba mat jasno aj ty, aj ona...ci je priestor na prehlbovanie kamaratstva alebo zacatie niecoho noveho. Ty jasno mas,len ci ho ma aj ona...odporucam rozhovor s nou,aby si ten bozk zle nevysvetlila a nenamotala sa na teba a potom sa trapila...moj nazor
Nie, ze by bol alkac nejake ospravedlnenie, vtedy len padaju zabrany, takze si to spravit chcel...
Nuz, ale tak musis sa s nou stretnut a vysvetlit si to. Ale budes to mat tazke, kedze podla mna ona teba zrejme chce.
obaja sme boli v liehu...
ale mali by sme si o tom pohovoriť, jednoznačne...