Pred par dnami som spoznal krasne dievca, bola to uplna nahoda, vobec nijako som to netlacil ani na nu nehral, ale nejako sme k sebe nasli cestu a zrazu sme sa celu noc bozkavali a skoncili az nad ranom, pekne som ju odprevadil domov. Cisla ani nic sme si
podobnu situaciu som mal asi 4roky dozadu. Vtedy zacal padat prvy sneh (fakt romanticke , tak som si ju aj ulozil do mobilu. Moja skusenost - neozyval som sa, boli sme dokonca aj z rovnakeho mesta, tiez som na nu cely cas myslel... a tak si ideme kazdy vlastnou cestou.
aj ja som zazil nieco taketo sedel som uplne na kašu v bare prisla za mnou holka riadne som ju chytil za zadok zobrala ma von k nedalekemu stromu a zacala ma fajcit zacalo poprchat , celkom romanticke na koniec som jej ostriekal celu tvar a odprevadil ju domov nevedel osm oc dlaej tak som to nechal tak
@iny možno práve preto, že to zostalo len pri bozkávaní, to bude chcieť niekedy neskôr dotiahnuť do konca a nebrala to len ako jednonočný úlet, čo vieš. skús sa jej ozvať.
bože chlapče, ja mam presne rovnaký problém :/ teda.. ja som sa bozkavala s kamaratom, bolo to super všetko.. ale na druhy den bol nejaky odmeranejší a tvaril sa, že sa nič nestalo.. a ja odvtedy naňho myslím, tiež ma to docela zasiahlo.. tak tebe radím, stretni sa s ňou a uvidíš jak to bude dalej
bo mňa osobne ide urvať, že mi chlapec nič nepovedal k tomu čo sa stalo :/ a je to kamarat, čim sa nam to kamaratstvo dosť pošramotí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a svoj nazor ti nepoviem lebo ja som v tomto smeje divna mlada žena stejne bis to nepochopil a stejne ti je to kničemu
A nechapem co ste si tu noc aspon neuzili.
V celonocnom vykusavani, ktore sa dalej nepohne ja nevidim absolutne ziaden vyznam, ak dopredu vies, ze z toho ziaden vztah nebude...
Mohol si sa na to vykaslat hned, ked si nechcel zasunut.
vystihol si moju myšlienku
ale nie, toto by znamenalo niečo pre 13-ročné dievča, ak to bol vek príbuzný tvojmu, tak už asi nevie ani tvoje meno true story...
Podla mna ma 13 a v takom pripade to znamena tolko, ze ta jeho rovesnicka nanho bude mysliet presne o 4 hodin dlhsie, ako 25 rocna...
(Pricom 25 rocne uz zacinaju objavovat rozum a taketo jednohubky vacsinou neriskuju)
Takze aspon take 4 hodiny sa ti mozno bude ckat kamaride
Uzi si to, ja ti to prajem
Teraz máš už len spomienky a.. ruky
akoze co si mam z toho robit?
@iny možno práve preto, že to zostalo len pri bozkávaní, to bude chcieť niekedy neskôr dotiahnuť do konca a nebrala to len ako jednonočný úlet, čo vieš. skús sa jej ozvať.
v najhoršom ťa pošle do riti, ale ak nie, nevidím dôvod, prečo by ste sa nemohli ešte stretnúť
One night stand ma ostat one night standom a nekamuflovat to niecim inym...
Verim, ze slecna to brala tiez takto, inak by mu asi aj sama od seba dala cislo.
Skor ju mozno aj unudil, ze je to nejaky sladky lapcik, co sa ani nevie odhodlat na nieco viac...
A sorry, ak niekoho moj nazor uraza.
bo mňa osobne ide urvať, že mi chlapec nič nepovedal k tomu čo sa stalo :/ a je to kamarat, čim sa nam to kamaratstvo dosť pošramotí...