Poradte mi:ide o bozkavanie,je to normalne aj vam sa stava ze ked sa bozkavate s chalanom ale chalani s babou tak ci pritom trosku aj slinite ze mate trosicke mokre na hornej a na dolnej peri.
Lebo ked sa bozkavam zniekym tak ja hej a neviem ci je
mas jedno bozk sa ma citit a ako ho clovek uciti? Ja mam stale skoro sucho v papuli, takze ja ti neviem poradit. Ale ved ak to nevadi partnerovi. no teraz je v rakusku ked sa vrati a spytaj sa ho na to ci mu to vadi. Ak nie tak nie je co riseit COCA COLA hehe
podla mna kazdý cíti pri bozku niečo iné, práve preto je to bozk a samoska stane sa pri tom aj vela trapasov. Ale ja z vlastnej skúsenosti tak obcas ked som sa s chalanom bozkávala tak som mala tiez trochu mokro, ved na to predsa spôsobujú sliny
ja som niekedy "mokry" aj za usami ked sa dobozkavam to preto ze uz sa nebozkavam len na pery, ale aj usi, krk, bradu, skoro vsade , ooooo mendyyyyyyyyyy
Toto je vprdeli, zachvilu sa sem budu seci chodit pytat, ci si maju solit prazenicu, ci je dobre si vziat do dazda umbrellu a pod. picoviny. Cim dalej tym menej samostatnych ludi bude vdaka tomu skurvenemu internetu...
Ale sak toto neni normalne! Ozaj jak v tom pojebanom serialy kde kreten posielal hasicom majl miesto aby telefonoval. Tieto decka budu pisat do fora ze im hori kuchyna... Vpici je toto uz...
kokos Vrba ja skapem som tu skoro umrel. ze ked seres tak sa ti z riti prasi lol
ale je to normalne ked mas vlhke pery. inak by sa to asi moc nedalo co ? drat si na niekom hubu. hmmmmmmm vlhke je dobre. ako povedal/a Kleo0511 ked ti neteci sliny po brade je dobre
noo... ked som sa bozkaval, tak casto som mal usta cele mokre , ale boli aj bozky, ked to bolo v pohode... zalezalo od toho, kolko vasne v tom bozku bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
precitak si uplne moj novy prispevok ci az tak?aj ked mame mokro nad hornou perou ci az tak
Typek: a ten benzin ma pekne vytaca doprdele!
Ak ma zakladatelka diskusie 19 rokov tak ja si zjem zalud..
Ale sak toto neni normalne! Ozaj jak v tom pojebanom serialy kde kreten posielal hasicom majl miesto aby telefonoval. Tieto decka budu pisat do fora ze im hori kuchyna... Vpici je toto uz...
Alebo si kokot a robíš si srandu?
Toto len jebnut o stenu nech sa to uvedomi konecne..
no keď sereš tak čo sa ti z riti práši?
vazeráš byť celkom pekná baba ja neverím že si tak jebnutá
mimochodom..to ze mas trochu vlhke okolo pier...to nevadi a je to normalne....len nie kedby ti tiekli sliny po brade
ale je to normalne ked mas vlhke pery. inak by sa to asi moc nedalo co ? drat si na niekom hubu. hmmmmmmm vlhke je dobre. ako povedal/a Kleo0511 ked ti neteci sliny po brade je dobre