mne to pride hnusne aj keby som prave vysla z bublinkovej kupele. nohy su pre mna symbolom spiny zo zeme a nevidim nic skvele na ich uctievaju alebo venovani im nejakej pozornosti
@4 tak hardcorovo to zas neberiem a nohy neuctievam ALE venujem sa ich čistote keďže ma budú (dúfam) nosiť celý život tak sa o tie nohy aj starám a vážim si že ich mám..
Ale určite by som dievčaťu nebozkával chodidlá keďže sa mi nepáčia palce na nohách iných ľudí iba tie moje a podobné mojim radšej budem bozkávať iné krajšie časti ženského tela..
podla mna nohy maju ten svoj prirodzeny pach aj keby si ich niekto drhol hodinu len sa casom v botoch zdoraznuje ale tak ked sa to niekomu paci tak preco nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale určite by som dievčaťu nebozkával chodidlá keďže sa mi nepáčia palce na nohách iných ľudí iba tie moje a podobné mojim radšej budem bozkávať iné krajšie časti ženského tela..