Zdravíčko, mám takú záľubu alebo úchylku volajte to ako chcete. Rád žene bozkávam nohy - od chodidiel po stehná, hlavne v silónkach, pančuškách. Chcem počuť hlavne názor žien či to vnímate pozitívne alebo negatívne a čo si o tom myslíte, ďakujem
@hetfield ja navrhujem kinkpride. Hľa, koľko úchyliek je na svete a ľudia sa boja byť na ne hrdí. Treba predsa bojovať za právo praktizovať akékoľvek úchylky aj na verejnosti!
@kikusqa205 Páčia sa mi obidve role aj byť dominantný a potrestať neposlušnu ritku a tiež byť poslušný takže som otvorený voči dominancii aj submisii toto fórum nemalo byť sexuálne zamerané ale skôr či sa babe páči bozkávanie chodidiel v rámci romantiky, nehy
@kikusqa205 Rozkysnutá za počítačom na internete podľa dvoch správ vieš rozoznať veľké hovno Takže keď ma poznáš naživo dostatočne, môžeš tvrdiť či sa hrám na niečo alebo nie a keď nepoznáš tak utekaj na pokec, papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(ale teraz mi prosím nepíš TS, to nie je žiadna ponuka )
... no necum tak, ty si chcel vediet nas nazor!