Takze ludia chcem sa vas spytat na to aky nazor mate na pehave baby?zlate myle ale pehave.myslem ze o tomto sa tu este nediskutovalo.ako sa nato pozerate vy baby?a ako chalani.moj prvy pokus tak ma nezotrite moc.nejake tie hlody ale znesiem
Mne pehy osobne prilis nevadia,moja byvala mala pehy a ani sm to nevnimal...a vela bab s peknou tvarou ma pehy a je to ok,a dokonca to niektorym slusi,ale ja prevdaze niektorym menej.Ale nemam nic proti.
Pehy su v pohode. Boze, ved to nemozete sudit podla toho, ci niekto ma alebo nema pehy. Ved to nie je nakazliva choroba. Podla mne je to take... roztomile, miestami roztopasne... Niektorym to nesedi, ale niektorym hej. Ja poznam jedneho chalana, ktory je s pehami velmi zlaty.
lapanta- mno aj ja mam pehy...sice som si na to zvykala dost dlho..ale teraz to uz mam na haku...a ani som sa nestretla s tym, ze by si niekto z toho srandu robil abo tak..
viete aka je to drina skovavat to?hrozneeeee v zime to este ujde ale v lete je to hrozne milujem leto ale co uz ked si ho nemozem poradne vychutnat.som doslova jak osrata cez sito nenavitim sa zato
Vitacit, ani sama neviem prečo som to tak napisala. Ale tak čo to potom je? Je to chybička krásy...
Lapanta, ja keby rozoberam seba čo sa mi na sebe nepaci, tak by som tu uz davno nebola
A zas to neber tak tragicky, ja sice pehy nemam, ani jebaky, ale zato som bleda ako stena.
Aj ked sa opalim, tak mi to po 3 dnoch vybledne, v zime pouzivam aj samoopalovacie kremy a aj tak som ako smrtka. A zijem a si predstav, ze aj chalani po mne idu.
A chalani si určite nejakeho splasis, len si musis viac verit. Istotne je na tebe xy veci pekných.
nepoculi ste ete vetu dievca bez pieh je ako nebo bez hviezd. ja si to vravim stale .. aj ked ich nemam moc ale hlavne v zime ked vijde jarne slnko ale nikdy som to nepokladala za pritaz alebo take nieco sak co uz , mam nieco co nema kazdy..
Lapanta no ale ako čítaj čo píšem..ja sa pýtam čo má akné spoločné s pehami???
a x ľudí ti tu napísalo, že sa im pehy páčia...To ťa ako teraz máme prehovárať, že si krásna a ty si furt budeš tvrdiť, že ťa s pehami nikto nebude chcieť?
a čo sa týka toho akné u chalanov...Ľúbila som chalana...a od dokonalej pleti mal ďaleko...A nevadilo mi to..a o záujem dievčat nemá núdzu...Niekedy vzhľad nie je všetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale paci sa mi, ked ma chalan pehy na nosteku aj na lickach a tak, je to zlate ...
A aj na dievatach je to nice ale zase nie ked maju cele plecia, chrbat, hrud, komplet tvar a tak...ze je toho az prilis...
Vsetko s mierou
Skus sa naucit ma rada samu seba aká si aj so svojimi chybami a neriesit co by bolo, keby....
Lapanta: Pehaté ženy majú väčšinou pekné oči a často krát sa tak pekne cez tie oči vedia usmievať.
vitacit:a to mas odkial stymi ocami?
Lapanta, ja keby rozoberam seba čo sa mi na sebe nepaci, tak by som tu uz davno nebola
A zas to neber tak tragicky, ja sice pehy nemam, ani jebaky, ale zato som bleda ako stena.
Aj ked sa opalim, tak mi to po 3 dnoch vybledne, v zime pouzivam aj samoopalovacie kremy a aj tak som ako smrtka. A zijem a si predstav, ze aj chalani po mne idu.
A chalani si určite nejakeho splasis, len si musis viac verit. Istotne je na tebe xy veci pekných.
ale je to milé..vždy som chcela mat pehy..
ale uznaj v reali to neni take cacane.a co povies na chlapca s jebakmi?to som zvedava to je to iste
a x ľudí ti tu napísalo, že sa im pehy páčia...To ťa ako teraz máme prehovárať, že si krásna a ty si furt budeš tvrdiť, že ťa s pehami nikto nebude chcieť?
a čo sa týka toho akné u chalanov...Ľúbila som chalana...a od dokonalej pleti mal ďaleko...A nevadilo mi to..a o záujem dievčat nemá núdzu...Niekedy vzhľad nie je všetko...