Ahojte, vo štvrtok mi kožná vypaľovala 5 bradavíc na chodidle (trápim sa s tým už asi 4 roky). Povedala, že 7 mm do hĺbky to je krásne na vybratie, že tá masť mi to skvele vyliečila a môže to už vytiahnuť . Dosť to bolelo a bolí ma z toho celé chodidlo
ja som to mala tiez, a tiez na chodidle, ale vypalovat som to sla len raz - a naposledy!! strasne to bolelo a vraj 1x to nestaci. radsej som namiesto toho pouzivala scholl gel na bradavice a bezbolestne mi to pomohlo. uz ich nemam.
@creeson kurie oko a bradavica to je rozdiel.... a urcite bude vediet co to ma... hlavne kurie oko zmizne lahko, ale bradavica to trva dlhsie ako v tomto pripade
@chiara4 ak mas starsiu doktorku, tak sa jej opytaj ci nepozna iny liek, casto sa predpisovala davnejsie taka vodicka, co sa este musela zarabat v lekarni celkom dost dlho a to aj pomaha, len to v niektorych pripadoch troska štipe, ale ne velmi. Ale uz neviem ako sa to vola , doktor by mal poznat aj ine lieky ako len co sa predavaju uz rovno z vyrobi, ale aj take co sa zarabaju priamo v lekarni...
Ja som na chodidle nemala bradavicu (len na prstoch na ruke, vyhodili sa mi v živote dve vždy potom, ako som zažila nejakú extrémnu traumu a vypálili sme to pájkou, považujem to za zábavné a je pokoj), ale z určitých činností sa mi udiala extrémna rana na chodidle (cca pred 3/4 rokom) do mäsa a doteraz to nie je okej. Preto si myslím, že ak ti niekto vypálil toľko bradavíc, teda spravil toľko rán tiež tak hlbšie, prikláňam sa k názoru, že ozaj to ešte má dôvod bolieť. Jedine by som riešila dezifekciu, pretože rany, samozrejme, najviac bolia, keď sa zapália.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Pretože bradavice ako také som v živote nemal.
Dávno v detstve som mal iba raz kurie oko 2x vypálili tekutým dusíkom či skôr mravčou kyselinou a mal som pokoj.
aj keď tie české pomenovania nemusím .