sewaste sedim doma nudim sa a reku ci by nesie lniekto von s kruhov blizkeho regge stylu a podobneho (zasveteny chapu) a sli by sme niekam na kavu nenajde sa nikto???mam teraz do vecera trcat doma na CSku?
@mm47 sak co mam cvicit kazdy den???makam 4 dny v tyzdny a este do toho robim...kazdy den....aj neska som bol v robote od 9 do 13 a teraz mam uz konecne volno no nudim sa a nemam ani s kym,kam...
@lerion zasveteni do regge???to nie je myslene doslovne a nie je to ani takto napisane....skor to je myslene v com si ich vela ludi spoji....a to pochopi len zasvetejni ktoremu to docvaklo.
@louis Ja som tiež nevidela zasvietených ľudí a čo sa týka slova holohlavý, tak to slovo normálne existuje v slovníku, a čo sa týka slova hlava, to je tiež v slovníku, tak neviem, čo máš za problém
@fartgas co to ma spolocne stypm clvoeka???ked niekoho pozvem tak mu aj zacvakam..to je samozrejmost...keby to je len tak nepovem..no ked niekoho zavolam von , rad zaplatim za skonzumovane veci
@malcharek tak vieš čo na vianočné sviatky budem mať hádam love, možme dakam zajisť, platím si sama ale možeš zaplatiť hmm cukor do kávy jo ?? Ja fakt nemám rada keď mi dakto niečo platí aj keď ma pozve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zasveteny?
na kávu?
ale toto..