Zdravím
Počas pracovneho voľna mi zamestnávateľ nariadil celodenné školenie (počíta sa to ako plnohodnotný deň v práci)
Zároveň mi nariadil čerpanie náhradného voľna medzi 29.5. až 2.6. aby nedošlo k porušeniu akého si zákona zo zp.
Ja som sa nič také nedocital. Robím štýlom 5 dni v robote 4 dni doma.
Vraj by som mal mat minimálne dva dni v týždni voľno. Dočítal som sa taktiež že si môžem voľno kedykoľvek vybrať na dohode so zamestnávateľom.
Ak nie mal by mi preplatiť ten deň čo sa asi rata ako nadčas.
Viete mi poradiť aké mam práva?
však si otvor hubu a povedz šéfovi, že chceš radšej makať, lebo potrebuješ prachy...
uvidíš čo ti povie...ak bude trvať na voľne zostaň doma a čas využi na hľadanie nejakej brigády, aby si sa nenudil doma a aj si niečo privyrobil...
to ale znamená, že sa ti musí chcieť...
Nemusíš mať náhradné voľno, môže sa ti klasicky preplatiť nadčas. Nerozumiem tomu trošku, jeden deň máš školenie (čo sa bud ráta ako klasický čas v práci alebo ako nadčas) a dalšie 3 dni máš čerpať náhradné volno ako z akého dôvodu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Vraj by som mal mat minimálne dva dni v týždni voľno. Dočítal som sa taktiež že si môžem voľno kedykoľvek vybrať na dohode so zamestnávateľom.
Ak nie mal by mi preplatiť ten deň čo sa asi rata ako nadčas.
Viete mi poradiť aké mam práva?
uvidíš čo ti povie...ak bude trvať na voľne zostaň doma a čas využi na hľadanie nejakej brigády, aby si sa nenudil doma a aj si niečo privyrobil...
to ale znamená, že sa ti musí chcieť...