v Novom meste od narodenia až kým som nevypadla z rodičovského domu, potom Karlova chvíľu, ale to asi ani nie pol roka, ani nie vkuse a potom som z BA odišla preč.
Doteraz nepoznám rozdiel medzi Ružinovom a Novým mestom. Príde mi, že je to to isté. Síce bývať som tam nebývala, myslím, že som tam dokonca ani nikdy nespala, ale zato som tam chodila denne. Dooosť dlho.
Netuším kde, keď poznám najlepšie iba Petržalku, ale tam to je inak husto zastavané a budova na budove, čo mi moc nie je "po chuti". Ja chcem bývať v takej mestskej časti, kde je najviac zelene a neviem či Ružinov je bohatý na zeleň, ale ten sa mi celkom páčil, keď som tam toho roku chodil.
Byvala som vo velmi vela lokalitach, ako aj vyplyva z mojho hlasovania ale pokladam to za velku vyhodu, este stale nemam vyriesene take to “byvanie na cely zivot”, ale tym ze som si postriedala, tak viem co ano/co nie. Inak tie Podunajske B., to neboli tie prave dedinske PB, ale len katastralne to tam spadalo, inak to boli Medzijarky pri Pentagone ….co mi viac sedi k Vrakuni nez k PB. A zilo sa mi tam fajne
A inak najlepsie sa mi z hladiska lokality zilo asi v Ruzinove, ale to preto, ze som bola na Nivach, nie niekde vzadu, tam to vyslovene nemam rada. Potom samozrejme v Starom meste a v Petrzalke….jedine, kde sa mi ozaj nepacilo boli Dlhace. To je jedno velke NOPE.
@lenkaska1@11 Ja by som Kuchajdu s Polusom hodila do Nového mesta, kvôli stanici. Ale taký Štrkovec do Ružinova... Netušila som veru, že Kramáre a Koliba spadajú pod Nové mesto... Ale aj tak, celkovo od Starého mesta po Vrakuňu a Raču to beriem ako pomiešané Nové mesto a Ružinov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A mestské časti sa potom delia este dalej, ako napr ten Prievoz, ktorý uz 20 rokov patri pod Ružinov.
A inak najlepsie sa mi z hladiska lokality zilo asi v Ruzinove, ale to preto, ze som bola na Nivach, nie niekde vzadu, tam to vyslovene nemam rada. Potom samozrejme v Starom meste a v Petrzalke….jedine, kde sa mi ozaj nepacilo boli Dlhace. To je jedno velke NOPE.