@lesush To nehovor mne ale usporiadatelovi Som zvedavy ako to bude vyzerat , tu ucast a ako to bude prebiehat medzi tym milionom ludi co tam urcite bude , dame si vsetci Birdz zlte tricka
no dobre ved nakoniec ja idem aj v piatok aj v sobotu =D v piatok chcem pozrieť majáles a už som dohodnutý s @vampiresister666 kto chce pridajte sa (TS mi napíšte)
ale v sobotu by som radšej keby sme skočili do nejakého podniku lebo na majálese asi bude hukot, tam ani pokecať ani nič
stretli by sme sa okolo 17:00-18:00, miesto neviem lebo BA nepoznám tak navrhnite vy
@soraya tak ja som doteraz nebol vobec isty, ale kedze v sobotu neoslavujem, tak ti vravim prid a neposielaj ma do prec, naozaj nemozem vediet kde sa nachadzas a predsa, nie sme v ziadnom kontakte, v podstate sa ani nepozname, az na tych par minut co sme sa rozpravali v slovaku. Ale tak ked chces hrat urazenu, hraj no.
@vast ja som tým svojím prvým komentom nenarážala na teba, ani na ľudí, čo nemajú šajnu kto som, ale práve na tých, čo ma poznajú. Ale nakoniec je to jedno
@greenbunny ja tam budem aj piatok, ale netuším jak vyzeráte, tak musíte nájsť vy mňa, ale netuším kedy dojdem... každopádne, keď tam uvidíte vysokého chudého chalana s maličkou holkou tak to som ja a bonita
@greenbunny aj keď nemám šajn kto si ani ako vyzeráš, pôjdem, čert to ber, v sobotu a podnik...hm bola by som sebecká, keby som si vyberala niečo blízko môjho bydliska, zas ak chceme pokecať, nechceme zaplatiť majland a tak...no ťažko
táákže v piatok ja začínam o 13:00 na námestí slobody, kto chce pridajte sa ak idete neskôr mohli by sme sa dáko o 17:00 pri tom mýtnom domčeku(jediný pevnejší bod čo som našiel na mape =D)
no a v sobotu hmm... medzi 17:00 a 18:00 na námestí SNP. podniky ja moc nepoznám a toto je tak v strede čiže sa dá hocktorým smerom vyraziť
inak ja som nižší, čiernovlasý, s piercingami v nose, pere, obočí tak ak ma uvidíte poklepte ma po pleci =D
@eveve ospravedlňujem sa (ach) hore sú pokyny, dúfam že sa pridáš
@greenbunny ak pôjdem ja, ta, určite chcem byť o 17:30 na majálese, medial banana budú ale to ja sa tam dokopem po vlastnej osi, ak pôjdem, čo je ešte tiež otázne
@koprdil no tak dúfam že aspoň dvaja teda potiahneme to "stretko" aj na special place!
@greenbunny ja dojdem po hokeji, dáko vás snáď spoznám... dúfam že s vami bude @vast , lebo ostatní fakt neviem ako vyzeráte a tvoj popis.. no takých poznám viac čo tam budú a zodpovedajú popisu
@koprdil tak ja som bol zatiaľ na každom jednom Special Place, ja tam mám vždy free vstup, takže od toho ma našťastie nemôže nikdy ani finančná kríza odradiť, narozdiel od iných akcii..
@chevro Ja som bol zatial len na jednom, ale stálo to naozaj zato... A navyše, free vstup budem mať tento krát aj ja, tak sa tam ukázať musím Aspoň bude viacej na alkohol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
Ani ja nikoho nepoznám a asi dojdem
A snažím sa tam aj @bonita dostať, tak snáď!
Uvidime @turgon hybaj @lesush vybav si OP a pod
@30 @lesush » www.bratislavskymajales.sk/... malo by to byt zadara
no dobre vraj toho 5.5. je to lepšie
tak nejak poobede ja by som okolo 16:00-17:00 navrhol... miesto by sa ešte upresnilo
šli by ste??
(a ak by sa našiel niekto kto by so mnou 4. skočil pozrieť večer majáles a niekam na pivo bolo by super... =D)
sobota = račianske hody
ale...proste,ty ideeeees!
@vast tak piatok!
a kde to bude????
no dobre ved nakoniec ja idem aj v piatok aj v sobotu =D v piatok chcem pozrieť majáles a už som dohodnutý s @vampiresister666 kto chce pridajte sa (TS mi napíšte)
ale v sobotu by som radšej keby sme skočili do nejakého podniku lebo na majálese asi bude hukot, tam ani pokecať ani nič
stretli by sme sa okolo 17:00-18:00, miesto neviem lebo BA nepoznám tak navrhnite vy
.... a samozrejme zavolajte ešte niekoho =D
ako reálne, i na západe budem vtedy, ale choďte v čort.
Ale sobotu ak vydá budem o takých 200km ďalej tak asi nie
nevykricnukuj tu na mna!
ked ja neviem.
odkedy budes v BA?
pozriem si program,ci by stal za to.
nic neslubujem.- to plati aj pre teba @greenbunny .
@vast ides aj ty?na 100%?
@bizbilio hokej!!!! no tak určite sa niekde bude premietať, či? vonku vyskáčeme sa na banánoch a pôjdeme kukať hokej
dobre ludia, @ladyfox @vast @greenbunny a @purenarcissism urobim,co bude v mojich silach,aby som tam dotrepala samu seba v piatok,ok?
na Boba mam cislo,tak to budem asi cez neho "koordinovat",pripadne cakam na tvoje cislo,T!
táákže v piatok ja začínam o 13:00 na námestí slobody, kto chce pridajte sa ak idete neskôr mohli by sme sa dáko o 17:00 pri tom mýtnom domčeku(jediný pevnejší bod čo som našiel na mape =D)
no a v sobotu hmm... medzi 17:00 a 18:00 na námestí SNP. podniky ja moc nepoznám a toto je tak v strede čiže sa dá hocktorým smerom vyraziť
inak ja som nižší, čiernovlasý, s piercingami v nose, pere, obočí tak ak ma uvidíte poklepte ma po pleci =D
@eveve ospravedlňujem sa (ach) hore sú pokyny, dúfam že sa pridáš
ale oks ako chceš
@greenbunny a ostatni: V piatok sa vidíme, prídem A ak budem v sobotu schopný sa postaviť z postele, prídem aj v sobotu
ja tam budem s kamarátmi... a vás sa bojím ale keď ma zase @chevro niekde uvidí, pokojne ma môže pozdraviť
@greenbunny ja dojdem po hokeji, dáko vás snáď spoznám... dúfam že s vami bude @vast , lebo ostatní fakt neviem ako vyzeráte a tvoj popis.. no takých poznám viac čo tam budú a zodpovedajú popisu
@luc.ka ešte si to premyslím
jj ako ten prípitok v účku, že?
v piatok mám akciu v KE.
@koprdil tak ja som bol zatiaľ na každom jednom Special Place, ja tam mám vždy free vstup, takže od toho ma našťastie nemôže nikdy ani finančná kríza odradiť, narozdiel od iných akcii..
tak vzhľadom na frekvenciu a dĺžku našich stretnutí ti nemám čo iné pripomínať
@vast ides?
Na pivo ma môžete pozvať niekedy inokedy
Inak ako bolo včera?
no v pohode len majáles sa kvôli tomu počasiu rušil
@gertri si mala prísť