ide o oto, aby Bridz dosiahol vetsieho rozsirenia. a nebol obmedzeni len na cesko-slovensky jazykovy region(oblast) hlavne videa a vlastna tvorba, bi tiim mohla sa rozsirit viacej do sveta.
už teraz alebo doteraz tu mal birdz niekoľkých nevhodných a nevítaných návštevníkov zo zahraničia (spamy) a takýmto krokom by ich tu prišlo omnoho ale omnoho viac, samí uchyláci s webkami a pod., toto tu naozaj chýba? nuž ale pre mňa za mňa...
@9 ježííííš, ešte doma angličtina...neznášam angličtinu.. ( napriektomu že mam polovicu rodiny v anglicku a všetko rozumiem, je to moj najneoblubenejsi predmet...mozno ze mame iba blbu ucku??? ano, to je len ta ucka mne to úplne stačí po slovensky, ale možno by sa našlo aj niečo užitočne na tom...len teraz že čo??? božeee, už sa zasse zakecavam...
a... nie,nie a nie! Seci sa stavame akosi velmi medzinarodnymi.... vsade trepeme anglictinu,madarcinu,cestinu,nemcinu... slovensky portal,po slovensky =P
prosím? akože birdz má mať vlastný prekladač, ktorý našu napísanú tvorbu bude ZMYSLUPNE prekladať do angličtiny, aby si to mohli čítať aj ľudia, čo ani nevedia, že existujeme? a naopak? (ja si nebudem čítať anglické príspevky a prekladať si ich do slovenčiny!) a to je vôbec technicky možné?
@17 nie blogy ani vlastnu tvorbu. len tie napisi a tlacitka bi boli v anglictine. ze by sa dalo prepnut pre "ostatny svet" na anglicku verziu stranki.
@16 lebo anglictina je svetovy jazyk. dnes bez anglictini sa nezaobides. asi si nepochopila ako som to myslel...
@15 ved pri registracii mas na vyber rozne krajiny
ved ked nic nerozumie, tak logicki tu nemoze bit, nie?
(v cechach je lide.cz rozsirenii,a aj ine podobne weby. preto ani na pokeci nieje vela ludii z ceska)
@8 hej, diskutovanie vo fore bi bol asi mensii problem.
@7 to "riziko" je vzdy, ale podla mna bi tu takii ako pises bi sem nechodili.
asi vela ludii nepochopilo, kedze hlasovaly ako hlasovaly. to nechapem. ved pre nich a pre vsetkich bi vsetko bolo rovnake. jedini rozdiel bi bol, ze dakde hore alebo dole v rohu bi bola napriklad anglicka a slovenska vlajka, a po kliknutii na anglicku bi sa jazyk na webke, menu, zmenilo na anglickii. blogy,stavy, diskusie,komentare....bi ostali ako su. ved...webku alebo blog mozte napisat aj teraz...napriklad v japoncine. ja ako nechapem preco bi niekomu malo vadit kebi sem chodil napriklad nejakii teenager z anglicka, teenagerka z francuska, a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
však aj Čechov je tu málo...
chudáci anglicky hovoriaci človek, čo by sem prišiel
a... nie,nie a nie! Seci sa stavame akosi velmi medzinarodnymi.... vsade trepeme anglictinu,madarcinu,cestinu,nemcinu... slovensky portal,po slovensky =P
@17 nie blogy ani vlastnu tvorbu. len tie napisi a tlacitka bi boli v anglictine. ze by sa dalo prepnut pre "ostatny svet" na anglicku verziu stranki.
@16 lebo anglictina je svetovy jazyk. dnes bez anglictini sa nezaobides. asi si nepochopila ako som to myslel...
@15 ved pri registracii mas na vyber rozne krajiny
ved ked nic nerozumie, tak logicki tu nemoze bit, nie?
(v cechach je lide.cz rozsirenii,a aj ine podobne weby. preto ani na pokeci nieje vela ludii z ceska)
@8 hej, diskutovanie vo fore bi bol asi mensii problem.
@7 to "riziko" je vzdy, ale podla mna bi tu takii ako pises bi sem nechodili.
asi vela ludii nepochopilo, kedze hlasovaly ako hlasovaly. to nechapem. ved pre nich a pre vsetkich bi vsetko bolo rovnake. jedini rozdiel bi bol, ze dakde hore alebo dole v rohu bi bola napriklad anglicka a slovenska vlajka, a po kliknutii na anglicku bi sa jazyk na webke, menu, zmenilo na anglickii. blogy,stavy, diskusie,komentare....bi ostali ako su. ved...webku alebo blog mozte napisat aj teraz...napriklad v japoncine. ja ako nechapem preco bi niekomu malo vadit kebi sem chodil napriklad nejakii teenager z anglicka, teenagerka z francuska, a podobne.