ja neviem ale ked fora tohto typu mi pridu jak keby som zhanala sadu srobovakov a sla by som sa na to pytat na mamickovske forum. prosto pre boha hladaj po nejakych pracovnych weboch alebo osobne
Napíš do firiem kde chceš brigádovať a niekto sa už ozve, prípadne ak nechceš nič konkrétne tak skús študentský servis... Neviem o nikom kto by nezohnal v KE nejakú brigádu.
@kitty7 somarina...to sú nesúvisiace veci. Študent brigádnik skôr nájde prácu ako niekto kto je na úrade práce a hľadá prácu na plný úväzok.
@james144 tvoj argument ma len jednu dieru a tou je, ze ludia, co su zapisani na urade si nehladaju pracu len na plny uvazok. taky absolvent je sakra rad, ked si zozenie aspon dohodu alebo skrateny uvazok. zamestnavatelia nemaju vyhody len zo studentov, ale aj z ludi do 29 rokov, ktori su dlhsie na urade prace alebo este lepsie zoberu si absolventa a naklady im kompletne preplati stat! moja pointa plati, praca nerastie na strome ani na birdzi, clovek musi vynalozit nejaku snahu alebo mat dobre kontakty ak nieco chce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to prides do Kesic, najdes tam na namesti strom menom Brigadnik, odtrhnes si z neho zrelu brigadu a voila!
35% (nestudujucich) ludi do 25 rokov trci na urade prace a ty si myslis, ze brigada ti len tak tuna spadne rovno do lona? drzim palce
@kitty7 somarina...to sú nesúvisiace veci. Študent brigádnik skôr nájde prácu ako niekto kto je na úrade práce a hľadá prácu na plný úväzok.