Mám 15 rokov a hľadám si brigáu v Prešove (roznášanie letákov, lepenie reklám , ...) ozvite sa mi tu alebo na e-mail 2GB@centrum.sk alebo na moje telefónne číslo 0904 061 545 vopred ďakujem
sak praveze toto je forum tu sa diskutuje tu sa nedavaju ponuky na pracu a tu sa nepodavaju inzeraty ked pracu hladas aj tak predsa nemozes byt taky hlupy a musis vediet ze na toto ti niekto nenapise ... v dnesnej dobe pokial nemas brutalne vysledky v zmysle ze mas 3 tytuly pred menom 2 za menom a mas skvele meno tak to teda si pis ze ludia nebudu volat tebe a zhanat teba ale ty musis volat im ... ach jaj
MORE TA POZRITE TOTO » www.birdz.sk/forum/brigady-p... tam nikto take kktiny nepisal a hladam si pracu uz od zaciatku prazdnin som to tu len dal a ja sa ozyvam ludom ale nechcu ma bo ze nemam 16 abo ze maju plne
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tam nikto take kktiny nepisal a hladam si pracu uz od zaciatku prazdnin som to tu len dal a ja sa ozyvam ludom ale nechcu ma bo ze nemam 16 abo ze maju plne
www.brigady.sk
www.inzercia.cohladas.sk/praca_brigady/
www.profesia.sk
a mailuj, volaj o sto tristo
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934