Ahojte, brigádovali ste niekto v telekome? také to, že ste cez telefón predávali tie paušály a tak... mna by zaujímalo či tam je flexibilná prac. doba?
robil som to pre o2 a vykasli sa radsej hned nato, cez PC ta budu kontrolovat kolko mas hovorov a kazdy tvoj hovor si nahravaju a odpocuvaju ta, a ked budes mat malo hovorov tak budu do teba je.bat, za 8 hodinovu sichtu som musel spravit okolo 160 hovorov, a ver tomu ze ti po case z toho prepne, ako brigadu na docasne obdobie to mozes skusit, ale nie ako trvale zamestnanie to sa neda vydrzat, preto vzdy zhanaju ludi do telefonny centier pretoze nikto tam dlho nevydrzi........bol som plateny od provizii podla vykonu kolko som predal pausalov, niekedy som tam cely den sedel zadarmo a inokedy som aj zarobil
zakladom tejto prace bolo oj.bavat zakaznikov! predavali sme vyhodne pausali ale my sme to nazyvali slovom PROGRAM pretoze clovek sa slova pausal zlakne , a nepovedali sme ze akcia plati len na 3 mesiace, postupne sme hovorili ludom ake to ma vyhody, aby sme ludom zblbli mozog a clovek aby to pod vplyvam emocii kupil , spytali sme sa nad cim prosim Vas váhate? preco to nekupite?, povedali sme ze volame z jednosmernej linky a cas na rozmyslenie nemaju pretoze cez telefon sa jedna hned, ja osobne som zblbol takého cloveka ktory odomna kupil hned 5 pausalov pre celu rodinu, fakt je to skor podvod ako praca, ale legalny podvod!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme