Zdravím, je tu niekto kto ukončil prvý alebo druhý stupeň štúdia na vysokej škole a v septembri pokračuje v štúdiu ďalej, a mal problém si nájsť cez leto brigádu? Lebo vraj brigáda keď skončíte napr. Bakalára sa nedá uzavrieť lebo nie ste študent
Resp nie brigáda ale dohoda o brigádnickej práci... Ja mam napr. Problém si zohnať prácu celé leto... Tak teraz neviem ci je možné ju uzavrieť alebo nie v tomto období cez prázdniny... Vraj až od zápisu na druhý stupeň keď budem znova štúdie tkou sa dá uzavrieť... Príde mi to strašne nefer celé lebo všade uprednostňujú tých čo sú študentmi cez leto
ak pokračuješ v štúdiu ďalej, berie sa to ako kontinuálna príprava na budúce povolanie a oficiálne sa nemusíš registrovať na úrade práce, takže si prakticky stále študent
@wowko tebe podľa mňa stačí potvrdenie od tvojej univerzity, že si študentom a nastupuješ v ďalšom semestri... zápis na vš býva cez leto, obvykle na začiatku leta (neviem ako je to s coronou teraz či to nie je posunuté), ale proste mal by si byť študent danej univerzity, odkedy si na ňu zapísaná a mali by ti v pohode vydať aj potvrdenie o návšteve školy...
@marleymt no práve toto že študentom som oficiálne od zápisu na štúdium bakalárske som ukončila čiže cez prázdniny nie som študent a zápis mame až začiatkom septembra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov