ahoj,,mam jednu ponuku na brigadu ale neviem co na to poviete...pracuje sa cely den ( cca 1 den a 2volno) od rana 9 do 22hej..niekedy ale 10 hodin denne., ako recepcna v jednom sportovom zariadeni..cize tam budes za tym pultom a ked niekto pride si zahrat
no len dalsi problem je to ze ked sa zacne skola..tak oni potrebuju niekoho na cely den..keby to bolo na smeny tak mozem robit poobedne..ale nemozem si dovolit niekolko dni v tyzdni byt tam od rana do vecera..sice studujem uz na vysokej ale su tu niektore predmety kde proste musim byt..a este teraz keby ze uz zacnem tak este cca 150 na cestu..ale zasa chcem brigadu
co ja viem...pokial nemas co ine...tak je to fajn...mas dva dni volna po 1 dni v robote, co je super....ja som robila minule leto...odrobenych 200 hodin (2eura na hod.), domov som poriadne ani nevidela... a vyplata ze 400 eur 12 centov
náhodou, ako recepčná tam budes iba sediet, sem-tam budeš musiet s niekym komunikovat inak si mozes celu dobu čítat, byt na nete, učit sa, písat si práce.. lepšie ako sediet doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aspon spoznas novych ludi a nove veci no
ináč dva, určite si zrelá na prácu, keď si sama nevieš postaviť priority.
ale tak, možno že aj hej, neviem
ale aj to hej vtedy, kedy by som si nevedel vymysliet nejake ucenie niecoho a podobne (co u mna nehrozi aby som si nevymyslel)
400 denne je málo, ale nie až tak pokiaľ to nie je ťažká práca a možeš si robiť svoje počas toho.
ale zase keď ešte na cestu každý deň...
veď ale pár týždňov by to šlo polla mňa
brugádičkuj!
...no tie premie ma vytiahli z chudoby
Čo ale neznamená, že sa to v súčasnej situácii neoplatí tebe.