@black_soul no co ti k tomu poviem ? bol som vonku a zabaval som sa a uzival som si lasky a co mna napr. zaujima ake maju ludia plomby (ci jak sa to pise ) ci strieborne (ako ja) alebo si platia za biele a uz rozmyslam ci zalozim tu anketu...
niektorich ludi vzrusuje latex... on sa pyta ci si myslime ze existuju aj taky co ich vzrusuje nehygiena a humus... a neviem co no blba diskusie ale co snou ? zmazat ? zas budem ten zly ze mazem tu co neporusuje pravidla ? hmmm ? a budu podobny ako ty domna pindat ? hmmmm neviem asi nie uz som dost nenavideny usermi za to ze mazem diskusie idem sa teda starat ja o svoje webky a bordel na nich a diskusiu prenecham inym
@freedomko - nie, nebol by si za zlého admina, keby si sa činil, skôr to tak vyzerá po tom, čo si napísal, že sa akoby od adminských činností dištancuješ a prenechávaš ich ďalším.
btw. - opäť upozorňujem na nápad zaviesť v diskusiách a anketách namiesto hviezdičiek hlasovanie o tom, či je diskusia/anketa dobrá/zlá, či ju treba zmazať/ponechať.
ale opäť to potom závisí a možno aj krachuje na adminoch, ktorí by to museli reálne odstrániť.
táto diskusia tu podľa mňa už dávno nemala byť,lebo sa tu nepíše a nediskutuje o tom,kvôli čomu bola diskusia pôvodne založená,ale len o tom,aká je to debilná téma a o tom,že už mala byť dávno zmazaná...
@ayreen tamto co si "opat upozornila na napad v diskusiach" som uviedol ako navrh pri mojom nastupe na post admina...
sa nedistancujem od admin. cinnosti ALE kym to neporusuje pravidla PODLA MNA to tu moze byt... ak si tu zacnete nadavat vtedy zacne diskusia porusovat pravidla a budem musiet mazat komentare...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to ťo je za anketu ? nechutné, jebe ti ?
No a ďalej?
dufam ze Bernolak nevstane zo zahrobia a nedo**** ma za to
niektorich ludi vzrusuje latex... on sa pyta ci si myslime ze existuju aj taky co ich vzrusuje nehygiena a humus... a neviem co no blba diskusie ale co snou ? zmazat ? zas budem ten zly ze mazem tu co neporusuje pravidla ? hmmm ? a budu podobny ako ty domna pindat ? hmmmm neviem asi nie uz som dost nenavideny usermi za to ze mazem diskusie idem sa teda starat ja o svoje webky a bordel na nich a diskusiu prenecham inym
@kosmiklove @tomas @tenpatic @luc.ka pracujte
p.s.: @black_soul ak mas problem somnou tak sa stazuj mne v TS alebo tomasovi vdaka
ale vazne, ja pochopim vela veci, ale co je moc to je prilis...
btw. - opäť upozorňujem na nápad zaviesť v diskusiách a anketách namiesto hviezdičiek hlasovanie o tom, či je diskusia/anketa dobrá/zlá, či ju treba zmazať/ponechať.
ale opäť to potom závisí a možno aj krachuje na adminoch, ktorí by to museli reálne odstrániť.
sa nedistancujem od admin. cinnosti ALE kym to neporusuje pravidla PODLA MNA to tu moze byt... ak si tu zacnete nadavat vtedy zacne diskusia porusovat pravidla a budem musiet mazat komentare...
@flleur ^^
@ayreen opakujem ak si chces somnou daco prediskutovat TS
@mayo ó bóže,to snáď nie...