hojte. Mám taký trápny problém.
Od malička mam trošku viac ochlpenia, myslim na rukách..
Nevadi mi to lebo som blondina, ale asi pred pol rokom sa mi dali pozdĺž brucha tmave chĺpky, ktore dosť vidno. Strašne sa hanbím keď sa na telesnej prezliekame a v l
@pepina123 myslím si, že nie si jediná kto to má ale buď to ostatné tak neriešia alebo si to holia ...moja kamoška má podobný problém pretože má zvýšenú hladinu nejakého hormónu a ten spôsobuje, že viac zarastá ona to však rieši holením a to si ty písala, že radiť nemáme takže neviem
@limetka96 už sa mi to dáva od pupka aj nahor . S tym holenim, myslim si že kebyže si to začnem holiť tak mi cele brucho ešte viac zarastie. Ale neviem to je mój názor. A moja mama by to asi nerozdychala lebo mi zakazovala oholiť si nohy pokým som si ich sama neoholia..
@pepina123 to nemusí byť pravda niekde píšu, že po holení ti chlpy stmavnú, stvrdnú a začnú rásť rýchlejšie no minule som napríklad narazila na článok, že holenie vôbec neovplyvňuje rast chlpov ja som tiež svetlovlasá a napr. mne chlpy na nohách netmavnú ani mi nerastú závratnou rýchlosťou po tom ako si ich oholím
@limetka96 mne sa praveze zda že je to trochu pravda . Pred tym som mala svetle chlpy na nohach a teraz ztmavli. A bojim sa že to tak bude aj s bruchom. A kebyže si oholim ten pasik tak by to vyzeralo divne lebo porom by bolo vidno že tam nemam chlpy a vedľa mam jemne svetle. Tak by som si musela holiť cele brucho
Veď to má každý preboha, len nie každému to je vidieť.
Ak si to oholíš, určite ti tam nezačne nič bujnieť, to je bullshit, oholený vlas/chlp je akurát odrezaný v hrubšej časti než je stenčený konček prirodzene dlhého chlpu.
Môžeš si to vyperoxidovať zosvetľovačom na vlasy napr.
aj ja tam mám troška chĺpky (nemyslím také to biele "páperie" ale také normálne, tmavé), len veľmi málo, ale predsa... (mám v tej oblasti jazvu po operácii a odvtedy mi dosť stmavli)
ja len, že ja to riešim normálne holením (občas vytrhnem pinzetou, ale väčšinou žiletkou) a neboj, žiadne bujnenie nenastalo
inak zarastanie smerom k pupku je typické skôr pre mužov, u žien zarastanie v rozkroku zvykne byť zakončené inak (v rovnej línii a o dosť nižšie - nie pozdĺžne a až k pupku), preto ak to máš nejako naozaj výrazne, je možné, že máš priveľa mužských hormónov ( @15 )
@inversi uprimne, fascinuju ma a niekedy ma dostavaju az do kolien vymysly niektorych zien. ak mam niekde chlpky, tak si ich oholim, alebo si vyberiem inu metodu akou si ich odstranim, nebudem varit "zazracny lektvar" aby mi zmizli.
to je to iste ako sa tu niektore stazuju ze ich cez kramy boli brucho a cakaju ze im "cajicek z jesenneho listia", "jemna paperova nahriata termovreckovka" atd atd pomoze....ked ma boli brucho, dam si tabletku a neriesim, nikoho ta jedna nezabije.
uz som musela napisat, lebo to vo mne dlhsie buble
ale beriem ze slecna zakladatelka ma 14, takze...mea culpa, mohla som si to odpustit ale baby vyssie jej poradili, takze nevadiii
@willbebetter k tym tabletkam - neverila by si, ale niektore baby maju problemy so zaludkom (alebo kadecim inym) a davat si tabletku naozaj nie je pre nich idealne riesenie. Mrzi ma, ze ti tak velmi lezu na nervy tym, ze sa snazia najst menej skodlive riesenie (v podobe caju alebo cohokolvek).
@nenay ale ved zas no, neutocim na ne len co sa tu objavi hocijaka takato tema, zas zily mi to fakt netrha, ved sme na nete a po druhe sme sa nepochopili - ak niekto kvoli hocicomu zdravotnemu NAOZAJ nemoze tu tabletku vziat, tak beriem a plne respektujem. smejem sa viacmenej z toho ak niekto kategoricky odmieta vziat do seba akukolvek tabletku, lebo "je to chemia, ja chcem radsej caj!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
made my day
zakazuje ti holiť nohy? tak tej to dobre...
Ak si to oholíš, určite ti tam nezačne nič bujnieť, to je bullshit, oholený vlas/chlp je akurát odrezaný v hrubšej časti než je stenčený konček prirodzene dlhého chlpu.
Môžeš si to vyperoxidovať zosvetľovačom na vlasy napr.
ja len, že ja to riešim normálne holením (občas vytrhnem pinzetou, ale väčšinou žiletkou) a neboj, žiadne bujnenie nenastalo
inak zarastanie smerom k pupku je typické skôr pre mužov, u žien zarastanie v rozkroku zvykne byť zakončené inak (v rovnej línii a o dosť nižšie - nie pozdĺžne a až k pupku), preto ak to máš nejako naozaj výrazne, je možné, že máš priveľa mužských hormónov ( @15 )
to je to iste ako sa tu niektore stazuju ze ich cez kramy boli brucho a cakaju ze im "cajicek z jesenneho listia", "jemna paperova nahriata termovreckovka" atd atd pomoze....ked ma boli brucho, dam si tabletku a neriesim, nikoho ta jedna nezabije.
uz som musela napisat, lebo to vo mne dlhsie buble
ale beriem ze slecna zakladatelka ma 14, takze...mea culpa, mohla som si to odpustit ale baby vyssie jej poradili, takze nevadiii
Nakoniec si aj poradila aj rozosmiala
pekný deň