Ste sami doma, pozerate horror, "podme trošku do fantazie ", no zrazu ten horror pozerate, napr. vreskot, a teras sa zjavu objavi niekde vo dverach, čo urobite?
@mariojencopal Ani za nič, neláka ma to, je to hnus a zbytočne sa potom ešte roky bojím. Doteraz ma neprešla trauma z toho, ako ma kamošky v 12-13 rokoch nútili chodiť do kina na HROZNÉ HROZNÉ HROZNÉÉ HROZNÉÉÉÉ filmy! Úplne to neznášam...
Keď sme u @arain pozerali aj s @noxis a jednou ďalšou babou Kruh (japonskú verziu) a najskôr sme s @noxis volali na pevnú linku a vzápätí skladali telefón keď to @arain zdvihla A keď potom @noxis odišla na wc, tak kým sa vrátila, pred telkou ju čakala tá ďalšia baba s rozpustenými vlasmi ktoré jej zakrývali tvár
Doteraz sa bavím keď si spomeniem na to zvresknutie
a k veci...asi by som zmrzla s otvorenou pusou a vytrestenymi ocami a kym by som bola schopna nieco vykoktat uz by som bola davno mrtva ...to je pripad keby to bolo take to beckove vrazdiace monstrum
keby to bol niekto na styl hannibala tak by som s nim inteligentne pokecala ale aj tak by som asi mala smolu
@11 ja ma doteraz traumu z toho ako na 7. den od pozerania kruhu sa ku mne v kupelni zozadu priplizila kamaratka s dlhymi ciernymi mokrymi vlasami, ktore jej zakryvali tvar. fuj
myslím, že.. ten vreskot mi nepríde nejak desivý, dosť vtipná maska a myslela by som si, že si niekto robí prdel.. ale ak by som bola sama doma.. nebolo by mi všetko jedno.. ale ekby nejaká desivenjšia postava.. no dovi... fakt na také nemám žalúdok.. asi by som zamrzla na mieste a zbledla D
by som si ho ani nevsimol ....navyse na stole mam noz, srovbovak, noznicky, atd takze branit by som sa mal s cim, ak by neprisiel v mieri Ale ak by to bol taky typek ako v Scary movie 1, tak by som zhanal akvarko
nenormalne by som zacala vrieskat snazila by som sa skryt do perin a mysliet si ze je to len sen to ja zdy ked kukam horory ked s niekym cely ho prekecame a nekukame a ptm vypravame co sme secko videli a ked sama tak ked ide hrozna scenka zakryjem sa pod paplon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Keď sme u @arain pozerali aj s @noxis a jednou ďalšou babou Kruh (japonskú verziu) a najskôr sme s @noxis volali na pevnú linku a vzápätí skladali telefón keď to @arain zdvihla A keď potom @noxis odišla na wc, tak kým sa vrátila, pred telkou ju čakala tá ďalšia baba s rozpustenými vlasmi ktoré jej zakrývali tvár
Doteraz sa bavím keď si spomeniem na to zvresknutie
a k veci...asi by som zmrzla s otvorenou pusou a vytrestenymi ocami a kym by som bola schopna nieco vykoktat uz by som bola davno mrtva ...to je pripad keby to bolo take to beckove vrazdiace monstrum
keby to bol niekto na styl hannibala tak by som s nim inteligentne pokecala ale aj tak by som asi mala smolu
Ak by sa mi toto zjavilo vo dverách asi by som dostala záchvat smiechu
A teraz rozmýšľam, že keď si ten telefón odpojila, mali sme využiť najbližšiu príležitosť a zase ho zapojiť a zavolať