akurat tak zacne konflikt mozno medzi dvoma krajinami.. a nezacne niekde aj nieco na opacnej strane zemegule..tomu sa hovori svetova vojna, ked sa koflitk deje po celom svete..spaci..davajte viac pozor na hodinach v skole..!
zakladatelka fora..ked ty sa hlasis na EUBU, podla toho, co som cital..s takym logickym uvazovanim a konspiracnymi teoriami..tak bozechran nas od toto, ze ak ta tam zoberu.. alebo mozno ta tam aj nieco naucia , ked si sa to nenaucila na hodinach dejepisu, ze ako vyzera svetova voojna a ako vyzera konflikt medzi dvoma statmi
ja si myslím, že by sme mali všetkým tých kokotov vo vládach, vodcov náboženstiev a všelijakých skupín ohradiť na nejakom malom ostrovčeku v tichom oceáne nech sa tam pobijú, vydiskutujú si to a bolo by nám všetkým fajn. to celému svetu už totálne drbe?
@romanskamene Ten čas je hlúposť, možno neaké časové pásmo, lebo v komentoch z 9:50 tam píšu otom že sa ešte nevie presne kolko a či tam vôbec boli pasažieri. A podľa mňa ku konfliktu určite nedôjde. Nikto si ho teraz nemôze dovoliť. (jedine Rusko) Ale keby Rusi chceli niečo rozpútať tak to rozpútaju už dávnejšie, stačí im iba dráždiť Ukrajinu nech sa jej ATO sily opotrebujú, ajkeď sú opotrebné až príliš. Už len to aké striedme sankcie uvalila EU na RUS vyplíva ze sa nic nerozpúta. Z tejto situácie je celkom do plaču. Rusi z toho vychádzajú ako agresory a USA ako nejaký mierotvorci. Ale ako vždy konflikt mimo USA ale v EU...to Amíkom vyhovuje.
@antifunebracka pre tvoju info Izrael mal velmi dobre a blizke vztahy s Juznou Afrikou ked tam bol este apartheid,je to rovnako rasisticky štat ako bola JAR do roku 1994
Dúfam, že nebude, ale toto je už vážne priveľa zabiť takmer 300 nevinných ľudí ? Čo to musí byť za idiotov ? Ide im len o to vyvolať celosvetový konflikt.
@wewo Súhlasím s tebou, hľadajú dôvody, aby mohli obviniť niekoho a oni boli čistý, ale vždy si to odnesú obyčajní ľudia alebo aspoň takí, čo s tým nič nemajú. Na WTC mám tiež rovnaký názor.
@tommyhot otazka je preco by mala koli par lokalmym konfliktom vypuknut 3svetova vojna? Alebo koli spadnutemu lietadlu? Konspiratorom uz uplne jebe? To mate z toho ze nikam nechodite a cele dni sedite za internetom. hovori sa tomu paranoia a da sa to velmi dobre liecit
@bentley Problém je, že to lietadlo nespadlo ale bolo zostrelené. Instantne poslať na smrť 300 civilistov v komerčnom lietadle x kilometrov vysoko je dosť veľký priekak.
Ono by to bol aj celkom oprávnený dôvod na to aby západ konflikt ukončil. Keby to teda nebolo tak blízko Ruska. Aj pre menšie incidenty vznikali vojny.
@james144 ale ved je tam vojna. nejaka chora gumena hlava videla na oblohe lietalo chcela sa zabavit, mala po ruke zbran a vystrelila... co je na tom? Media zas nemaju o com pisat je uhorkova sezona tak robia senzaciu z takej banality, ktora sa udiala niekde v azii
@thrwtchr
European Space Agency má vlastný kozmodróm vo Francúzskej Guinei. Problém je skôr ten že bez Rusov nie je veľmi čo poslať do vesmíru keďže oni dodávajú nosiče Sojuz
@ps102 uh-hm- ďakujem za pripomienku, písal som bez dohľadania si takej základnej informácie, čo obvykle nerobím. ešte sa na tieto veci musím zasústrediť.
@31 rofl @hetfield izrael rasisticky stat, hej? skoda, ze jeruzalem je 1 z najtolerantnejsich miest na svete, kde prakticky kazdy 2. obyvatel je gay, cernoch, tranzvestita atd atd...
@antifunebracka Izrael ako jeden z mala štatov neposlal nikoho na Mandelov pohreb,to je myslím dost jasny signal čo si myslia o pade apartheidu,boli hlavny dodavatel zbrani pre Juznu Afriku v dobe ked vacsina sveta na nu vyhlasila zbrojne embargo,vyvijali spolu atomovu bombu tolko o tom liberálnom a dobrom Izraeli
@hetfield hej, ale zato bol netanyahu dost ostro kritizovany svojimi obcanmi. maju teraz divnu vladu, ale samotni obyvatelia izraela su velmi liberalni a tolerantni
@antifunebracka nemyslim si že všetci Izraelčania su zlí ale to čo sa tam deje mi silno pripomína situaciu z JAR v 60 a 70 tych rokoch ked sa tam po uliciach premavali obrnene transporteri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
prelozte si to..je to jasne
inak súhlas najmâ s @10
Teraz prichádza dilema či je to dobre alebo nie
@4 aspoň jedno som ti splnil
@38
Ono by to bol aj celkom oprávnený dôvod na to aby západ konflikt ukončil. Keby to teda nebolo tak blízko Ruska. Aj pre menšie incidenty vznikali vojny.
European Space Agency má vlastný kozmodróm vo Francúzskej Guinei. Problém je skôr ten že bez Rusov nie je veľmi čo poslať do vesmíru keďže oni dodávajú nosiče Sojuz
@hetfield izrael rasisticky stat, hej? skoda, ze jeruzalem je 1 z najtolerantnejsich miest na svete, kde prakticky kazdy 2. obyvatel je gay, cernoch, tranzvestita atd atd...
» www.jetotak.sk/ludskeprava/izr...