Ale zas prečo chýbať? Však nikam neodchádza...som presvedčený, že keď vyvstane pálčivá otázka ohrozujúca národnú bezpečnosť tak sa k nej vyjadrí. Napriek tomu, že nie je v NR.
Slota je bánsky inžinier, za komančov mal par afer zo zlodejinami vo viedni, čo mu aj počas kariery vyhadzovali na oči, po revolúcii si založil firmu na demolačne práce ..........
v Prievidzi aj odstrelili komín v Carpatii, len spadol na opačnu stranu ako mal a zdemoloval pár skladov, hyhyhyhyhy.........
založil aj stranu SNS a pribral do nej aj tu vidiecku učiteľku z Kysúc s ktorou úspešne napredovali v
minulých voľbách, lenže kvôli osobným rozkolom sa madam od neho odterigala a vytvorila si novú stranu a tak aj teraz vo voľbách obaja dopadli
česť ich pamiatkie!!!!.....filipko
takže peniaze a alkohol by som tak nevnímal, že padli obaja na hubu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.youtube.com/watch?feature=p...
A SnS si už musí teraz uvedomovať ,ak jej to aj doteraz nedošlo, že s Jankom na čele je mrtva.
a aj madarské poníky s krivými nohami boli úsmevné
nebudú, nech ho konečne sakra práce zavřou, ať tam zhnije v tej base Ilavskej aj s jeho tankami.......filip
v prvom rade nech zlikviduje konta v prospech ľudí čo to potrebujú a začne sa kajať a prosiť o milosť .............filip
Slota mal potenciál byť velkým človekom, nedostal by sa tam kde je, keby mu to nepálilo a niekde na začiatku mal aj čestné úmysly.
Ale to, čím sa nakoniec stal je dôkaz , že pred niektorými vecami ani peniaze neochránia.
A v jeho prípade to bol alkohol.
Slota je bánsky inžinier, za komančov mal par afer zo zlodejinami vo viedni, čo mu aj počas kariery vyhadzovali na oči, po revolúcii si založil firmu na demolačne práce ..........
v Prievidzi aj odstrelili komín v Carpatii, len spadol na opačnu stranu ako mal a zdemoloval pár skladov, hyhyhyhyhy.........
založil aj stranu SNS a pribral do nej aj tu vidiecku učiteľku z Kysúc s ktorou úspešne napredovali v
minulých voľbách, lenže kvôli osobným rozkolom sa madam od neho odterigala a vytvorila si novú stranu a tak aj teraz vo voľbách obaja dopadli
česť ich pamiatkie!!!!.....filipko
takže peniaze a alkohol by som tak nevnímal, že padli obaja na hubu
kde v pi... nachádzaš take kkotinky?................filip