@pubertslatinocelny Keby som mala možnosť viac sa rozpisat, napísala by som "hŕba" detí. Len nikdy neviem, čo sa mi do moznosti zmesti a čo uz nie vela mladých ludi je oveľa rozumnejsich a inteligentnejsich, nez mnoho dospelých (snazim sa byt teda viac diplomatická ale nie...vazne to myslím). Len fora o tom, ci niekto mohol otehotnieť zo zachodovej dosky, mi velmi nechybaju
@pubertslatinocelny ked nevedia ako sa maju spravat, ako sa maju zaradit, nech sa idu ucit . Tak drze decka ake posledne desatrocie vidat, tak to je na zaplakanie. Vobec si nevazia a nemaju respekt pred starsimi. Nevedia kde maju hranicu a nevedia ake moze mat dosledky ich spravanie.
bude to urcite vysoko prinosne a obohacujuce a nevzniknu ziadne hrozby ani nebezpecenstva... nieco ako ked otvorite nekontrolovatelne hranice milionom migrantov
@azizi admin je clovek ktory ma dohlad nad existujucou strankou a ma nejake dane pravomoci.. a tym to konci.. co ma mat akoze admin s nasadenim novej aplikacie?
Som veľmi skeptický a nevidím v tom zmysel.
Koncept takejto stránky dnes nemá čo ponúknuť, okrem čara malej uzavretej komunity na okraji internetu, kam chodí pár ľudí prevažne zo zvyku a nostalgie. Neviem si predstaviť business model ktorý takýto portál aspoň uživí, nie to ešte aby bol ziskový, pokiaľ nemá ísť o neetické obchodovanie s datami
Bojím sa že to bude iba redizajn a že to čo birdz naozaj potrebuje (resp. jeho užívatelia) v ňom bude abstinovať, tak ako v každej jednej verzii.
Nechajme sa ale prekvapiť... Nikto s tým už nič neurobíme.
Som rad, ze sem pridu novy uzivevatelia. Na toto som cakal 5 rokov utlaku na tejto stranke. Aspon mam moznost si tu vybudovat armadu a vdaka nej sa zburit pred toxicikymi uzivatelmi. Verim tomu, ze sa sem vrati mnoho uzivatelov, ktori dostali nepravom ban kvoli tej toxickej zgerbe, ktora sa tu roztahuje... Takze uz len ostava sa s nimi len lepsie spriatelit ked pridu, dostat na svoju stranu niekolko novych uzivatelov a podniknut vzburu resp. revoluciu a poslat kade lahsie z tadeto tu toxicku zgerbu.
@wewo asi si myslia, ze ked nam sem pustia nejake kreacie, ze nam tu budu masirovat mozgy presne tak ako to bolo pred volbami.. take ubohe masirovanie mozgov ake tu niektore kreacie dovadzali bolo na riganie.
By ma zaujimalo preco s tym nepokracuju.. vari sa uz hanbia za tie nazory?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tuto sa k tomu oficialne vyjadril admin:
» birdz.sk/forum/novy-bird...
Koncept takejto stránky dnes nemá čo ponúknuť, okrem čara malej uzavretej komunity na okraji internetu, kam chodí pár ľudí prevažne zo zvyku a nostalgie. Neviem si predstaviť business model ktorý takýto portál aspoň uživí, nie to ešte aby bol ziskový, pokiaľ nemá ísť o neetické obchodovanie s datami
Bojím sa že to bude iba redizajn a že to čo birdz naozaj potrebuje (resp. jeho užívatelia) v ňom bude abstinovať, tak ako v každej jednej verzii.
Nechajme sa ale prekvapiť... Nikto s tým už nič neurobíme.
By ma zaujimalo preco s tym nepokracuju.. vari sa uz hanbia za tie nazory?