Takže po veľmi dlhom čase som sa konečne rozhodla editovať si svoj profil a zistila som, že buď som úplne slepá, neschopná (zase mám nejaký nevhodný prehliadač a pod.), alebo vôbec nejdú mazať statusy, články, albumy ani fotky a ani premenovať album.
Síce tento pozitívne naladený chlapec » birdz.sk/infolinka/... vyzerá, že v momente vyrieši každý jeden môj aj ten najmenší problém (samozrejme v prípade, ak funguje odosielanie toho formulára), ale trocha sa vo mne nahlodáva myšlienka, že to už možno niekto predsa len skúšal.
Preto by ma zaujímalo (a možno nie len mňa), dostali ste nejakú odpoveď? Bude ešte niekedy možné mazať (nie iba skrývať) všetky tieto údaje?
A keď už, tak sa chcem ešte spýtať, či náhodou netušíte, prečo je obmedzený počet znakov v úvodnom príspevku vo fórach?
Prípadne chystaná nová obchodná politika.
Niečo na spôsob: Zaplať si a nebude ťa otravovať reklama.
A tu: Zaplať si a budeš môcť užívať bezbugovú verziu.
@marcello111 Tak ja som tu tiež už 9 rokov a pokiaľ si pamätám, vždy to tu bolo takto, že mnoho vecí nefungovalo. Tak aspoň po dlhšej pauze viem, že sa nič nezmenilo a všetko ide pekne po starom Môžem ísť pokojne spinkať.
@antifunebracka Perfektné, ďakujem, už som si to všimla Veľmi mi to pomohlo, keďže sa mi vďaka tomu podarilo vymazať aj fotku, ktorú mi hodilo do nezaradených a nešla ani prehodiť ani skryť.
A už mi ide aj premenovať album! To som včera skúšala a vôbec to nešlo, ale mohlo to byť len nejak zamrznuté
To budem sto rokov pridávať tie fotky takýmto spôsobom. Vždy sa tam niečo pokazí. A naviac som prišla o všetky tie milé komentáre k fotkám...
Na porazenie
A ešte ja za to dostanem vynadané, keď sa všetky tie stratené fotky snažím vrátiť späť » birdz.sk/azizi/obrazok/n... Toto nemá chybu. Tomu sa hovorí spravodlivosť
@antifunebracka ...V skutočnosti som však chcela zmazať jednu fotku a miesto toho sa mi zmazal rovno celý album s takmer 50 fotkami, ktoré som sem postupne pridávala celé roky. Tak som si dovolila vložiť ich späť a spustila sa na mňa kvôli tomu vlna kritiky, akoby som pomaly niekoho zavraždila :/
Ale za to ty samozrejme nemôžeš Len si musím asi menej pripúšťať reakcie niektorých ľudí.
@lacius To nie je pravda, dostala som veľmi milú správu od @Miliamko že ho moje fotky dnes potešili (napriek tomu, že si ich pamätá už z minulosti). A nie je jediný, dostala som na svoje fotky za tie roky už veľké množstvo pozitívnych reakcií. Takže prosím lepšie si rozmysli, či to čo tvrdíš, je naozaj aj pravda, než začneš niekoho urážať.
Taktiež by som bola rada, ak by si mi vysvetlil, prečo nezmažeš ty svoje fotky a neuložíš si ich miesto toho na FB. Mňa ani trochu nezaujímajú
Neviem o tom, ze by som ta urazal. Ty zjavne nechapes, ze nemam nic proti tomu, ze tu pridavas fotky, mna len irituje fakt, ze vsetky pridavavas v jeden den! Zadrbavas to tu a spamujes.
@lacius Nič nepridávam, už sú dávno vložené späť. Keby tento web fungoval tak ako má, nič z toho by sa nestalo. Inak fotky vkladám veľmi zriedka a vo veľmi malých množstvách. Naposledy pred vyše 3 rokmi.
Naviac nikde tu nie je pravidlo, že je zakázané vkladať väčší počet fotiek.
Ak to, že tu každý na moje fotky serie, nie je urážka, tak čo to je?
Tak je pravda, že tie fotky boli prakticky úplne zbytočné a pre bežného človeka nezaujímavé Vo veľkých množstvách preto mohli pôsobiť obzvlášť otravne :/ Čím ťa ale nechcem uraziť, môžeš si sem dávať hocikoľko hocičoho, ja také veci neriešim
@antifunebracka Keby sa ten album dal vrátiť inak Ale žiaľ to nejde. Nemala som to ako inak spraviť. Keby sa odstránili takéto hlúpe chyby na tomto webe, nemuseli by sa stávať ani takéto veci. Ide mi aj o ten princíp. Za to, že tu veci nefungujú správne, ja nemám právo vrátiť si svoj album späť? Veď to mi príde až ako paradox. Chápem, ak niekomu prišli otravné. Ale navážať sa do mňa dookola aj potom, keď som vysvetlila dôvod, mi príde už ako zlomyseľnosť a provokácia. Taktiež tvrdiť, že KAŽDÝ na ne serie. Dvaja ľudia mi napísali správu, že sa im tie fotky veľmi páčia. Ja sa tiež nepotrebujem pozerať na outfity, makeup a našpúlené pery pred zrkadlom, ale nikomu to nevyčítam. Myslím, že tých pár hodín s fotkami psa na hlavnej stránke sa to dá prežiť. Zvlášť, keď za to v podstate ani ja nemôžem.
Ďalšia vec, že pre mňa tie fotky zbytočné nie sú a chcem ich tu mať. Zato, že tento web nefunguje správne, tak nemôžem? Veď to nedáva zmysel.
A vôbec, to vlastne Ty za všetko môžeš Dovtedy som ani nevedela, že fotky idú mazať
Ale nie, ďakujem za normálnu reakciu Vážim si to. Ale aj tak si myslím, že riešiť by sa nemali nejaké fotky psa, ale to, že niekto odstráni jednu fotku a zmizne mu celý album aj so všetkými hodnoteniami a komentármi pod fotografiami. A teraz nevravím vôbec o sebe, to sa môže stať každému. A to si myslím je oveľa väčší problém, ako tých pár mojich fotografií. Zjavne ale to už nikomu nevadí, na to dávno všetci rezignovali (vrátane mňa), ale kvôli pár fotkám sa idú pohádať pomaly "do krvi". A teraz nemyslím tohto provokanta, ktorý ani nemá normálne argumenty.
Ja som inak dosť tvrdohlavá a keď som presvedčená o svojej pravde, tak sa nedám. Na druhej strane dokážem rešpektovať aj normálne podané a logické protiargumenty. Nikdy by mi nenapadlo vkladať toľko fotiek naraz, pretože si uvedomujem, že to zahlcuje a posúva dozadu fotografie ostatných. Preto ak niekto nevedel o mojom dôvode, uznávam, že má plné právo to odsudzovať. O to viac je mi to ľúto :/
Plačeš na nesprávnom hrobe Ja sa tým nič nespravím A hodnotenia a komenty sú asi to posledné, čo ma trápi To, že sa niekomu nepáči, čo robíš, je tiež úplne zbytočné riešiť Netreba byť proste precitlivený.
@antifunebracka tak ale toto forum je venovane presne tomu, mozno si to niekto vsimne a vsetko opravi tie hodnotenia som uviedla len ako priklad na zdoraznenie. Tiez je to vec, ktora ma trapi najmenej, skor ma stve to, ze to strasne dlho trvalo sem vlozit spat tie fotky, kedze ich nemam ulozene pokope, taktiez niekde velkosti som musela upravovat a pod. Som chora a toto je naozaj to posledne, co sa mi chcelo robit. Ale chcela som ich spat no. S tou poslednou vecou mas uplnu pravdu, jednoducho mi to prislo luto. Najlepsie je sa vediet od nezmyselnych nazorov uplne odosobnit. Okrem toho to je presne to, co tych provokaterov povzbudzuje. Ale ja som v internetovej komunikacii nikdy s nikym nemala ziaden osobny problem, toto je prvy krat, tak asi nie som zvyknuta
V kazdom pripade uz sa tu radsej nebudem nicoho dotykat
@antifunebracka Tak zas ale na druhej strane aj tak by som nič iné nerobila. Ono... Ja si myslím, že ide aj o také to rozčarovanie. Stáva sa mi to napríklad aj keď napíšem nejaký veľmi dlhý text/správu a on sa mi potom neuloží/neodošle. Hrozne sa v tej chvíli z toho cítim rozčarovane a jediné na čo dokážem v tej chvíli myslieť, je napísať to znova presne tak, ako predtým. Veľa ľudí by sa na to naopak vykašľalo. Ja nie Nie som pokojná, kým to nenapíšem znova. A tu je to niečo podobné
A aj o to mi ide, že sa to môže stať komukoľvek ďalšiemu :/ Ako ešte také chyby, že niečo nejde zmazať sú relatívne OK. Ale že niekto príde zrazu o 50 uložených fotiek, to sa mi zdá ako dosť zásadný problém a myslím si, že to by sa ozaj malo riešiť.
@antifunebracka No veď áno, všimla som si
Ale tak zas niektoré veci sú teraz lepšie, ako v minulosti. Napr. to skrývanie fotografií, TS konverzácie, mazanie príspevkov, ...
Ehm... Ešte k tým chybám. Ja to nevzdávam Keď odošlem správu a medzi tým mi príde ďalšia, tak mi potom svieti vpravo hore, že mám novú správu, napriek tomu, že som si ju už prečítala...
Skrývanie fotiek nemá zmysel, TS boli kedy si lepšie, bo vedľa nich bol aj najnovší status dotyčného, takže si hneď videla, čo práve rieši a mazanie príspevkov akurát vnáša chaos do fóra
@antifunebracka Tak ale neboli tam konverzácie, teraz sa mi páči, že môžem vidieť všetky správy naraz od jedného človeka. Taktiež sa mi páči, že sa začali zobrazovať aj staré správy, ja som myslela, že tie sú už dávno v nenávratne Síce sa k ním asi nikdy nepreklikám
A keď sa dali albumy skrývať cez CSS trebárs, tak som ich mala skryté. Je to fajn, keď chce mať niekedy človek pocit aspoň akej takej anonymity, ale zároveň si tie fotky nechce úplne zmazať. Len škoda, že sa nedajú skryť naraz celé albumy. To by bolo omnoho užitočnejšie.
Skryla som všetky fotografie, na ktorých sa vyskytujem, no napriek tomu sa 2 z nich stále zobrazujú v náhľade albumu...
Taktiež keď zmením dátum vloženia fotografie, fotografia sa síce prehodí v poradí, ale v náhľade albumu sa zobrazuje stále tak, ako bola vložená pôvodne.
@antifunebracka Ďakujem! Ale tak aj zázraky sa vraj niekedy stávajú
hm...mne nie, lebo nemám na čo kliknúť a to "Obrázok" čo sa vyskytuje automaticky pod fotografiou sa mi tam neukáže.
@lacius myslim ze su tu aj horsi spamovaci..typu nejaka trapna koketa co za sebou prida desat fotiek s vyspulenou hubou na kazdej foto z jemne ineho uhlu pohladu...
...aj ked..pockat...to je pes? pes na desiatich fotkach, na kazdej z jemne ineho uhla pohladu? hm....
@omgporazima A tá koketa to tiež spravila iba raz a aj to len preto, lebo jej kvôli tomuto nefunkčnému webu zmazalo celý album s fotkami, ktoré sem pridávala roky?
@azizi ale sak ja som praveze koketu neospravedlnovala ale opacne: ze je to ovela horsie a navyse bezdôvodne ako toto toje vracanie albumu... len som si potom kukla a videla o oke fotky ide, tak som si zazartovala ..psia koketa ako sa ma peso?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Síce tento pozitívne naladený chlapec » birdz.sk/infolinka/...
vyzerá, že v momente vyrieši každý jeden môj aj ten najmenší problém (samozrejme v prípade, ak funguje odosielanie toho formulára), ale trocha sa vo mne nahlodáva myšlienka, že to už možno niekto predsa len skúšal.
Preto by ma zaujímalo (a možno nie len mňa), dostali ste nejakú odpoveď? Bude ešte niekedy možné mazať (nie iba skrývať) všetky tieto údaje?
A keď už, tak sa chcem ešte spýtať, či náhodou netušíte, prečo je obmedzený počet znakov v úvodnom príspevku vo fórach?
Ďakujem
FEATURES, to nevieš?
» it-slovnik.cz/pojem/feature...
Prípadne chystaná nová obchodná politika.
Niečo na spôsob: Zaplať si a nebude ťa otravovať reklama.
A tu: Zaplať si a budeš môcť užívať bezbugovú verziu.
ak by si chcela ban v tom ti "panstvo" vyhovie veľmi rado
tak, spinkať, to je najrozumnejšie
A už mi ide aj premenovať album! To som včera skúšala a vôbec to nešlo, ale mohlo to byť len nejak zamrznuté
toto je tak milucko naivnucke foruuum
Na porazenie
Toto nemá chybu. Tomu sa hovorí spravodlivosť
Ale za to ty samozrejme nemôžeš Len si musím asi menej pripúšťať reakcie niektorých ľudí.
Na tvoje fotky ti tu každý serie, pravdaže s prepáčením. Ak ich pridávaš pre vlastnú potrebu, tak ich prosím ťa pridaj na FB.
Taktiež by som bola rada, ak by si mi vysvetlil, prečo nezmažeš ty svoje fotky a neuložíš si ich miesto toho na FB. Mňa ani trochu nezaujímajú
Naviac nikde tu nie je pravidlo, že je zakázané vkladať väčší počet fotiek.
Ak to, že tu každý na moje fotky serie, nie je urážka, tak čo to je?
Teraz už mi to je jasné, si čistý provokatér.
Ďalšia vec, že pre mňa tie fotky zbytočné nie sú a chcem ich tu mať. Zato, že tento web nefunguje správne, tak nemôžem? Veď to nedáva zmysel.
A vôbec, to vlastne Ty za všetko môžeš Dovtedy som ani nevedela, že fotky idú mazať
Ale nie, ďakujem za normálnu reakciu Vážim si to. Ale aj tak si myslím, že riešiť by sa nemali nejaké fotky psa, ale to, že niekto odstráni jednu fotku a zmizne mu celý album aj so všetkými hodnoteniami a komentármi pod fotografiami. A teraz nevravím vôbec o sebe, to sa môže stať každému. A to si myslím je oveľa väčší problém, ako tých pár mojich fotografií. Zjavne ale to už nikomu nevadí, na to dávno všetci rezignovali (vrátane mňa), ale kvôli pár fotkám sa idú pohádať pomaly "do krvi". A teraz nemyslím tohto provokanta, ktorý ani nemá normálne argumenty.
V kazdom pripade uz sa tu radsej nebudem nicoho dotykat
Ale tak zas niektoré veci sú teraz lepšie, ako v minulosti. Napr. to skrývanie fotografií, TS konverzácie, mazanie príspevkov, ...
A keď sa dali albumy skrývať cez CSS trebárs, tak som ich mala skryté. Je to fajn, keď chce mať niekedy človek pocit aspoň akej takej anonymity, ale zároveň si tie fotky nechce úplne zmazať. Len škoda, že sa nedajú skryť naraz celé albumy. To by bolo omnoho užitočnejšie.
Taktiež keď zmením dátum vloženia fotografie, fotografia sa síce prehodí v poradí, ale v náhľade albumu sa zobrazuje stále tak, ako bola vložená pôvodne.
@antifunebracka Ďakujem! Ale tak aj zázraky sa vraj niekedy stávajú
hm...mne nie, lebo nemám na čo kliknúť a to "Obrázok" čo sa vyskytuje automaticky pod fotografiou sa mi tam neukáže.
...aj ked..pockat...to je pes? pes na desiatich fotkach, na kazdej z jemne ineho uhla pohladu? hm....
smiley: