ad 2.-ked sa ti nechce rolovat az dolu, stlac klaves END a hodi ta to rovno dolu
a ten refresh bz fakt mohol nieco spravit..je strata casu kliknut na iny odkaz a potom zase na tuto diskusiu alebo blog, aj ked cem BACK tak mozilla pinda ze "chcete poslat znovu tie udaje?"
a nemohol by byt aj samo-refresh? napriklad ked sa prida novz blog aby som furt nemusela F5-kovat albo aj pri msg-och..Dakujm
2. Stránkovanie diskusií je myslím už v diskusiách v časáku, ale že by som s tým súhlasila... naozaj sa mi veľmi nechce po niekoľkých prečítaných postoch prekliknúť na ďalšiu stránku aby som mohla čítať ďalej...
ja neviem ne je to jedno už som si tu na to zvykol za ten čas čo som tu tu pribudlo pár vylepšení, klobasa mala blbu pripomienku, čo sa týka tých fotoalbumov fakt by bolo lepšie keby sa dalo klikať z fotky na fotku ale mne to vlastne ani nechýba
2. strankovanie je taka zvlastna vec, na jednej strane v casaku/poradni to je a nadavaju na to ludia, inde si to pytaju, asi bude kompromis a bude strankovanie, ale mozno po 50-tich alebo kolkych komentoch. hm?
3. vies par ludi stale chcelo hackovat spravy... povodne tam boli povolene aj linky...
tak tu 1. dufam vyriesite, to mi asi najviac vadi..
2. napr v casaku a poradni by to byt mozno nemuselo, (neviem nechodim tam), ale v tych forach by sa to vazne zislo, kludne aj na 50 prispevkov, ale aby tam bolo aspon nejake, bolo by to fit vazne A hlavne dneska uz je to standard ...
3. tomuto uplne chapem, ja som maval podobne problemy s radoby haxormi, takze kludne nechaj ako je, to prezijem ale to strankovanie a ten bug s refreshom ma vazne zabija
btw. nehladate nejakeho ajax programatora do tymu ?
Mne velmi vadi jeden konkretny SLQ injection, ktory dokaze "odstavit" databazu na par sekund/minut. Trosku viac filtrovania by nezaskodilo..
Na druhej strane v tajnych spravach sa toho filtruje az moc, myslim si ze az taka paranoia nemusi byt, stacilo by troska lepsie poriesit php session a nebolo by "teoreticky" treba ani filtrovat vstupy uzivatelov.
btw refresh sa tu neriesil x rokov, tak uz neverim ze sa niekedy este poriesi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kasko
jackal.
tashira.
Tento rok urcite
a ten refresh bz fakt mohol nieco spravit..je strata casu kliknut na iny odkaz a potom zase na tuto diskusiu alebo blog, aj ked cem BACK tak mozilla pinda ze "chcete poslat znovu tie udaje?"
a nemohol by byt aj samo-refresh? napriklad ked sa prida novz blog aby som furt nemusela F5-kovat albo aj pri msg-och..Dakujm
antja
Fero33
ak bude novy birdz az o rok tak to ma vazne porazi z tych vyssie uvedenych veci .. ale co uz.
schizofrenik
Wewo, ano je to paradne pohodlne si browsovat v 300 prispevkovom fore ... tak pre geekov ako je wewo, tam dajte aj moznost bez strankovania :p
2. strankovanie je taka zvlastna vec, na jednej strane v casaku/poradni to je a nadavaju na to ludia, inde si to pytaju, asi bude kompromis a bude strankovanie, ale mozno po 50-tich alebo kolkych komentoch. hm?
3. vies par ludi stale chcelo hackovat spravy... povodne tam boli povolene aj linky...
Dal by sa potom ovela efektivnejsie pouzit autorefresh v opere. A s tym fakt nieje vela prace (opravte ma ak sa mylim).
tak tu 1. dufam vyriesite, to mi asi najviac vadi..
2. napr v casaku a poradni by to byt mozno nemuselo, (neviem nechodim tam), ale v tych forach by sa to vazne zislo, kludne aj na 50 prispevkov, ale aby tam bolo aspon nejake, bolo by to fit vazne A hlavne dneska uz je to standard ...
3. tomuto uplne chapem, ja som maval podobne problemy s radoby haxormi, takze kludne nechaj ako je, to prezijem ale to strankovanie a ten bug s refreshom ma vazne zabija
btw. nehladate nejakeho ajax programatora do tymu ?
Na druhej strane v tajnych spravach sa toho filtruje az moc, myslim si ze az taka paranoia nemusi byt, stacilo by troska lepsie poriesit php session a nebolo by "teoreticky" treba ani filtrovat vstupy uzivatelov.
btw refresh sa tu neriesil x rokov, tak uz neverim ze sa niekedy este poriesi..
jackal