Keď som sa minule s jednou rozprával s mladou, povedala mi že má 21rokov... vravela že to berie ako zamestnanie, že ju to až tak nebaví, ale že koho baví práca, takých je málo a na peniaze sa nesťažuje, užíva si život...
Potom ešte v ten večer(noc) som bol za druhou ... tá už bola o dosť staršia síce nevyzerala.. tá mi zas povedala že ju to baví a že to robí aj s nutnosti lebo že ma výdaje veľké v živote a nikde by tak nezarobila ako v bordeli. Ale ešte raz pripomínam že zdôrazňovala ako veľmi moc ju baví sex... a že najradšej má takých mladých (ako ja) zajačikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Potom ešte v ten večer(noc) som bol za druhou ... tá už bola o dosť staršia síce nevyzerala.. tá mi zas povedala že ju to baví a že to robí aj s nutnosti lebo že ma výdaje veľké v živote a nikde by tak nezarobila ako v bordeli. Ale ešte raz pripomínam že zdôrazňovala ako veľmi moc ju baví sex... a že najradšej má takých mladých (ako ja) zajačikov