Ahooj baby chcem sa len spýtat či sa vám páčia mužnejši chalani ? mislým tým že má chlpaté telo príklad brucho,hrud,aj chrbát aj zadok proste ževraj to neni pekné a mladým babám sa to vobec nepáči ked tak ženám nad 30 rokov ? je natom niečo pravda .nen
mám viacmenej podobný názor. ako nikdy som chlpy na chlapovi nejak zvlášť neriešila, ibaže to bude asi skôr z dôvodu, že žiaden z nich nevyzeral ako huňatá opička
takže pravdepodobne to bude nejako podvedome u mňa nastavené na nechlpatých
Hmm tak chlpy na hrudi a bruchu kým je to také estetické tak fajn,ale chrbát néééé... tam nech vyniknú svaly, bože nie je nič krajšie ako svalnatý chrbát
ako sa spieva v pesnicke od hajtkovica: "ktora ma chut na moj velky chlpaty kkt?" ja som priemerne chlpaty, ale kedze si nic neholim, v porovnani s dnesnymi metrosmi asi budem ta opica
podľa mňa chlpy patria k mužovi.. no keď ich nemá, neposerem sa. ale vrcholne sa mi nepáči keď sa holia :/ a ako tak čítam ostatné komentáre, tak asi som staromódna v tomto
tak ako brucho, taká sexi čiarka od brucha dole s chlpov hruď chrbát ani zadok sa mi moc nepáči...ale tak no mám 18, keď budem mať 35 možno sa mi to bude zdať mužné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
podľa tohoto fakt nevyberám.. hlavné je nech nie je debil..
@kokosovyorech znamená to že som žena?
ale inak, mne sa chlpy hnusia, a kľudne si myslite, že som povrchná, nedokázala by som byť s niekým chlpatým ako opica
ale seriem na to
mám viacmenej podobný názor. ako nikdy som chlpy na chlapovi nejak zvlášť neriešila, ibaže to bude asi skôr z dôvodu, že žiaden z nich nevyzeral ako huňatá opička
takže pravdepodobne to bude nejako podvedome u mňa nastavené na nechlpatých
takže radšej svaly ako chlpy
kazda ma rada nieco ine...
ja si mYslím, že základom je správna gramatika