@acvd43xa7w ty si tam furt keď robím stretko, to je dobré
@stenatko no, teoreticky mi vlak ide o 23.40, alebo ak ma niekto prenocuje, tak by som šla o šiestej, popr. o ôsmej ráno. a ide mi ešte jeden vlak, ale to asi o ôsmej a ide celúú noc.
@wewo@purenarcissism@looolaaa1 kľudne navrhnite niečo iné a normálne, ja nemusím ísť do Edenu, napísala som to preto, lebo som tam už bola a bolo to prijateľné. Naposledy keď som nechala vybrať Bratislavčanov, tak to skončilo skoro katastrofou
a bohužiaľ tá nedeľa je posledný deň, ktorý môžem, potom som až do polky júna zaneprázdnená, kto nemôže, nemôže, bohužiaľ.
@wewo ja robím BZ stretká vždy v krčmách, mne to divné nepríde a popravde už som robila aj v riadnom pajzli stretko, toto je úplne slušácky podnik jo takže prídeš?
@nathalicatko nie zlatko, asi ostanem na noc v BA a ráno pôjdem s5 do KE. Popr, ak by som náhodou mala školu v utorok, tak ostanem cez deň ešte v BA a večer do Brna.
@soraya ja teraz rozmýšľam, že ak by som mamu ukecala, aby sme mali nástup v pondelok, tak by som asi robila otočku KE-BA BA-KE...aby som to stihla...no neviem ešte
@soraya pretože musím byť večer na intráku. Teraz už budem chýbať od stredy do piatka, nemôžem ďalší deň chýbať. Pred siedmou mi ide z NR vlak, to by som vás mohol akurát tak pozdraviť pred tou kaviarňou
@matwejo stihol si sem skor dojst jak som ta tagla :d
Ale k veci...pondelok, streda -mega zapocty, piatok -predbezne skuska. Keby som vas nepoznala, ta poviem, ze dojdem na chvilu ale ak tamm bude @smajdalf on ma isto donuti pit tequilu
@smajdalf ja v sobotu nemám šancu dostať sa do BA.
@matwejo aké vtieranie preboha? tu ide o spoznávanie nových ľudí, nie, že sa stretneme parta, čo sa poznáme roky a nikoho iného nechceme vidieť. Pokojne príď. Čím viac "nových" tým lepšie
@whisper akého vekového rozdielu? veď tam budú normálni ľudia normálneho veku
@pumaamravec puma! prečo nemôžeš?? ja prekladať nemôžem, a ani nemienim jooooj
@soraya ja tento vikend MUSIM byt v praci inac by som si to prelozila ale tento vikend je kolegyna chora a sef ide do svedska tak ja si to nemam s kym vymenit ale ten buduci vikend mam volno od piatku do nedele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
@stenatko veď sa vypýtaj o hodinu skôr z práce a prídi za nami
@heatrow ja som rada, že som vás (snáď) všetkých vôbec tagla, nieto ešte sledovať, či nie je niekto dvakrát
a viem, že nedeľa nie je ideálna ale inak sa mi nedá, a potom až do polky júna nebude kedy.
@acvd43xa7w prídeš?
Dokedy sa zdržíte v BA?
@majo CO? si mi chcel kedy oznamit?
1. je nedeľa
2. Eden
@stenatko no, teoreticky mi vlak ide o 23.40, alebo ak ma niekto prenocuje, tak by som šla o šiestej, popr. o ôsmej ráno. a ide mi ešte jeden vlak, ale to asi o ôsmej a ide celúú noc.
@mirka a sak stvrtok/piatok som k dispozicii a aj tak ides do budapeste ty, nie?
a bohužiaľ tá nedeľa je posledný deň, ktorý môžem, potom som až do polky júna zaneprázdnená, kto nemôže, nemôže, bohužiaľ.
a ešte snáď @nicmanenapada by sa mohol pridať?
@heatrow no veľa nechýbalo
@marleymt poď! !
@nincur teba by som tiež rada videla
@popeyka socializuj sa !!
viac ma nenapadá lebo skoro všetko je tu už tagnute
@turgon neboj, nič ako svk pub už nehrozí
@smajdalf nechápem, prečo musíš byť na intráku? dokedy tam musíš byť?
jop, a taký @flyingislife nechce prísť?
schvalne potom spocitame ucast ci je spravna , teda ked pojdes
a spravte si to Mr. Presidentovi na Hodžovom,
Ale k veci...pondelok, streda -mega zapocty, piatok -predbezne skuska. Keby som vas nepoznala, ta poviem, ze dojdem na chvilu ale ak tamm bude @smajdalf on ma isto donuti pit tequilu
(ach)
a to mám prechodný pobyt v Bratislave
@nietimekki ja by som navrhoval aby tam nikto protislovanisticky , proti....nieco, ani neliezol.
Aj tak na nich nemam kurva naladu , na jebnutych protibratislavskych ludi a naopak na jebnutych zarytych bratislavcanov patriotov co moc riesia.
Tymto vyzyvam ludi co nemaju radi slovan len preto ze je to slovan a je to dnes moderne chodte do pice.
zlatko, dáme si B stretko vo zvolene na stanici v nedeľu? @mcvpn
@matwejo aké vtieranie preboha? tu ide o spoznávanie nových ľudí, nie, že sa stretneme parta, čo sa poznáme roky a nikoho iného nechceme vidieť. Pokojne príď. Čím viac "nových" tým lepšie
@whisper akého vekového rozdielu? veď tam budú normálni ľudia normálneho veku
@pumaamravec puma! prečo nemôžeš?? ja prekladať nemôžem, a ani nemienim jooooj
@chevro tak sa poponáhľaj, my ťa počkáme
@nathalicatko škoooda
@ladyfox takže nepôjdeš ani ty?
@113 lol
Ty ides?
ak by niekto niečo potreboval, meškal, nevedel nás nájsť, alebo podobne, moje číslo: 0948 600 363
@vampiresister666 @acvd43xa7w @petushiq18 @fakecocacolazero @heatrow @bramciatko @vast @lesush @wordsarejustdropsofrain @mm47 @nietimekki @popeyka @hereiam @apprentice @whisper @chevro @matwejo @xinax @teriq @stenatko @husky
a že všetci prídete!
ale možno sa ukážem.
@soraya ale ukladám si tvoje číslo a zajtra ti píšem sms, či sa dostavím, príp kde ste, ak by som stíhala so školou