@vast jeb na to, mňa po tomto (u nás na východe sa to volá že podraz) prešla chuť robiť niečo v blízkosti mojej milovanej Bratislavy. spravte si v BA, nikto nebude musieť nikam cestovať a bude dobre.
@lesush je to úplne u piči jedno, kto by to organizoval. Trnava je 20 minút od Bratislavy, tak mne by logika napovedala, že nebudem taká kurva, a nejebnem si "atraktívnejšie" stretko 3 dni pred iné, už vyhlásené. Ale ja už si zvykám, že v Blave žijú samí egoisti, ktorý neberú ohľad nato, či svojim činom neuškoia druhému. ale máš to jedno, robte si stretko, ja pôjdem dom, a so stretkami, ako aj s celým pochcaným birdzom som dnes skončila. amen.
@nietimekki ja s @veve ideme urcite a tak ved ja neviem, zrazu nikto nepride teraz... akoze podla mna BA je pre ludi co su z najviac z BA a TT je pre ludi co su z TT .... tak ako ja neviem.....
@purenarcissism uvidíme, ako ten víkend vyjde, mala by som cestovať do Prahy, ale ak to budem stíhať, mala by som byť aj v BA a tiež ťa chcem konečne stretnúť
@side3 vies co je haluz ? ze letenka stoji 250e , potom som hladal dalej a tam ze priame letecke spojenie do Prahy uz neexistuje , takze jedno lepsie ako druhe
Chodte do kokota ludia... Jebnuti bratislavcani furt mosia robit picociny lebo ich pohodlnym ritam je zatazko sadnut do vlaku a dotrepat sa do trnavy... Proste kokotizmus najvyssieho levelu..
@tunidlo mohlo to byt aj o dost horsie... Zaujimave, furt ludia niekomu nakladaju ze je kokot ked zaklada foraktore tu su a nic necjta a teraz su vsetci stastni
este raz sem niekto zatiahne nadavky na zapad, stred, vychod, sever, juh alebo hocijaku cast slovenska a ludi z nej a pojdem vam vsetkym dat po facke...je nas dokopy par kusov a budeme medzi sebou robit roztrzky len z principu, ze niekto je odtial alebo odinakial.
pokial by islo o mna, mne je jedno kde sa co kona, logicky BA mam najblizsie, TT nie je zle, zalezi od dna a casu (idealne vikend). a mozno v lete stihnem aj nieco o dost viac na vychod...ale nebudem tu kvoli tomu niekomu nadavat do lenivych riti
mne to je u pi.i pôjdem aj na obidve kľudne len sa dohodnite ... a je mi úplne u pi.i ale ak dôjdem a zapísaných bude asi 10-15 ľudí a dojde tam 5 tak ma už v živote nikam nevolajte lebo mi to začína liezť niekam ....
@mm47 dojdi aspoň na jedno skočíme si zastrieľať mám nadbytok nábojov a ešte
@smajdalf šmejde jeden ako si už povedal dlho sme sa nevideli treba to poriešiť
@soraya je to este daleko to neviem takto z hlavy povedat, ale ak to vychadza na sobotu bol by som rad Ale neradby som tam došiel ak pridu len nejaky 4 ludia
@depropex podstatna je samotna idea spravit stretko par dni pred tym ktore ohlasovala soraya, ale kludne mi este nakladaj, ked ti to zvysuje sebavedomie
@smajdalf nooo šmajde, už tíško, lesa ako povedala, si to fórum neotvorila, takže nevedela, kedy robím stretko. čo síce aspoň podľa mojej logiky mohla, keď už je to v dvoch tak blízkych mestách, ale nevadí. stalo sa. budú obidve stretká, a už je na každom osobne, či príde na jedno, na obe, alebo na žiadne. tak už nenervuj toľko
@turgon no tak 3 stretká, také viac menej posledné a potom sa na istý čas stiahnem z birdzu.... trenčín som sľúbila už dávno spraviť, Trnavu mám cestou, chcela som vidieť mojich západniarov, ale nechcela som zas robiť v BA, ale tak mi to trošku asi nevyšlo, lebo väčšina z tých ľudí nakoniec aj tak pôjde na toto Lesine, alebo nepôjde vôbec, ale to už je jedno. No a doma som chcela robiť minulý mesiac, ale jedna veľa ľudí vtedy nemohlo, a aj ja som nakoniec musel odísť z KE. Tak prečo nezabiť 3 muchy jedným ranom
a som rada, že sa stretká, tak trochu aj vplyvom mňa robia a ľudia sú viac von a menej pri pc
@soraya poviem ti, ze do KE by som siel, ked uz pojde aj turgon, tak stiahnem aj heatrowa a dojdeme! len by trebalo akosik vybrat taky termin, kt. by mi vyhovoval a ide aj o to, ze v lete robim.. koncom juna som v topolcanoch a taaaaaaaaak, vela toho je ale dalo by sa to a rad by som došol do KE
@vast áno teda ak moja mama nebude doma. ak bude,nemôžem...keby som šla,idem na čierno
@lesush nemám to ďaleko,takže áno akurát mi niekto musí povedať,kde to nájdem keďže ja v BA viem trafiť maximálne do petržálky a do veľkých obchodných centier
dajte mi vedieť niekto na ktoré teda pôjdete rád by som šiel aj na obe len keď na jednom budú 3 ľudia tak sa mi to zrovna neoplatí ... takže si silno silne prosím otagovať ma pri konečnom onom ohlásený na obidvoch stretkách thanx ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
149 komentov
@husky nespokojnost?
@purenarcissism urcite pojde, len treba zavolat
@nathalicatko ale to je fest dobry pajzlik podla mna
@vampiresister666 ale ty si mi to schvalila!
Nedelu mám už voľnú..
@husky tam ked som bol naposledy tak som sa prebral ráno na plote na kopčeku =D
Naco hned na to v BA? Pome vsetci do TT berem belasu slachtu mikinu a idzeme hladat konflikty.
@vast a ako sa ja, prosimta dostanem do TT?
@greenbunny jaaj priidi
toto zrobime
@bramciatko ja? to oni...
13. mám prijímačky v BA lenže to je streda
@nietimekki tomu ver
@vast noo aspoň mi môžeš poradiť potom ako sa tam dostanem =D
@veve tak ale jejda....
@vast ďakujem
a k @62 len
@bizbilio no no mám =D
@teriq aj ty teda prides?
@purenarcissism pridi, @vast -a dajako dotrepeme
Rozumiem, že sa asi stala nie úplne najželanejšia situácia, ale inteligentnejší komentár si už naozaj napísať nemohol.
@pstros213 TT sa spomína asi o 4 fóra nižšie od tohto.
@prodigy1 dojdi k nám, to bude vo štvrtok /7.6./
a ospravedlňujem sa spoločnosti aj @lesush za svoju neprimeranú reakciu.
pokial by islo o mna, mne je jedno kde sa co kona, logicky BA mam najblizsie, TT nie je zle, zalezi od dna a casu (idealne vikend). a mozno v lete stihnem aj nieco o dost viac na vychod...ale nebudem tu kvoli tomu niekomu nadavat do lenivych riti
@mm47 dojdi aspoň na jedno skočíme si zastrieľať mám nadbytok nábojov a ešte
@smajdalf šmejde jeden ako si už povedal dlho sme sa nevideli treba to poriešiť
ale ináč vychádza to na sobotu
@smajdalf každý zdravý človek má lenivú riť a je jedno či je z blavy či s narnie.
Či to len ty ak môžeš ísť z BA do BB cez Nitru, tak to radšej vezmeš cez prahu, lebo niesi lenivý ?
tak kto chce, pride do TT a kto chce pride do BA ci na obe...
3 stretka :o vsak ale ber to tak motivujes ľudí d
a som rada, že sa stretká, tak trochu aj vplyvom mňa robia a ľudia sú viac von a menej pri pc
@nietimekki co myslis...? to ze sa tu namiesto BA stretka riesi TT? inak zrazu vsetci hromadne nenavidia bratislavcanov....
@lesush nemám to ďaleko,takže áno akurát mi niekto musí povedať,kde to nájdem keďže ja v BA viem trafiť maximálne do petržálky a do veľkých obchodných centier
@vast kvôli tomu listu tam chcem ísť ešte viac ^^ tak snáď sa vidíme
ale všetci ma chváľte tento týždeň som dala už dve skúšky!
@nietimekki jaký obetavý
@vast takže košice ako vidíš mne nevychadzajú ...
dajte mi vedieť niekto na ktoré teda pôjdete rád by som šiel aj na obe len keď na jednom budú 3 ľudia tak sa mi to zrovna neoplatí ... takže si silno silne prosím otagovať ma pri konečnom onom ohlásený na obidvoch stretkách thanx ..