taakze asi pred dvoma tyzdnami som avizovala stretko v BA. Stretneme sa teda v sobotu 2.6. o 15tej na hlavnej vlakovej stanici pri vchode od konecnej trolejbusov... potom sa poberieme do dakeho pajzlika... @vast@vampiresiste666@husky@nietimekki
@lesush v Pekle? doobre, tak to potom nebude problém budem sa snažiť tak okolo tej 18tej, najneskôr okolo 20tej..do koľkej plánujete? či to sa uvidí ? (nieže dojdem a by budete vstávať, že idete preč )
@teriq@mm47@heatrow@starchild@husky@pumaamravec ahojte sluchajte tu ja nemozem v sobotu, mame skolsky vylet (posledny ako kompletna trieda) a rada by som tam sla... takze stretko by som mala prelozit na 3.6 (nedela) kto mozte, tak napiste ze pridete, kto nemozete, tak tiez napiste vdaka za odpisanie popripade napiste TSku
@lesush ja totiž chodím poslednú dobu o 1 ráno domov a vstávam o 5 ráno do školy a už mi z toho je.e tak to potrebujem stopnúť a s tým že by som bol ešte aj v Ba by som došiel unavený jak ... no ša proste moc ... a ja už to nezvládam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@greyness ved by si mala vecsie znamosti
také intimčo mi vyhovuje
súhlas s @vastikom keď mám prísť do BA tak len kvôli nemu a @majysovi
kam? 300km do BA?
(prešla som predošlé fórum tak čo ste sa aspoň trošku kladne vyjadrili, ste tu )
@lesush istotne nebudem môcť o 15tej, skôr navečer až!
@vampiresiste666 thx za pomoc cmuciQ
@vampiresister666 bodaj by nee
@teriq super teda hocikedy napis
@heatrow to po tom minulajsku?
@fakecocacolazero pod