Dovoľte mi, aby som vás pozvala na posledné z trojice mojich júnových stretiek, a zároveň na posledné stretko v mojej réžii na dlhý, dlhý čas, a to do Košíc.
Stretnutie sa uskutoční 9.6.2012 (sobota), stretnem
@sugy1 no toto sú mi naozaj argumenty hodné úžasného diskutéra...naozaj
teória je teória ale prax je prax...( východniari na západ/stred áno, naopak nie...( aspoň sa pekne ukazuje vaša podstata, drahí moji ( lenivé a pohodlné ňuňatá ste, až sa hory zelenajú
@tomco721 to je dobré ja som bola na tom v decembri rovnako a vzala som si to na krk takže ty ako účastník nič nepokašleš a zoznámiš sa so super ľuďmi a ukecám ťa na to, aby si nepil nech je tam so mnou ešte niekto triezvy, keď sa rozhodnú západniari merať hrdlá s východniarmi no taaaaak, poď bude to zaujímavé (
@sugy1 moje slovo je zákonom pre mňa, zákonom, ktorý sama tvorím a chcem dodržiavať...( lebo moje slovo je moje...len a len moje... a mohlo by platiť aj pre ostatných, nenahnevala by som sa...(
naozaj? no daj mi okolie, z ktorého majú byť a urobím to napríííklad, už teraz ti viem povedať, že by som bola rada, ak by si mi pri(u)niesol @ladyfox a @purenarcissism
ešte mi "námatkovo "napadli ľudia, čo by o tomto možno chceli vedieť...ak nie, tak sa ospravedlňujem za tagovanie... @danjelka@istsinka@pappkin@popolcek
@turgon na posledné stretko, čo bolo v BA som plánovala dôjsť, bohužiaľ som bola "odcestovaná" (neznášam to slovo), takže som nemohla dôjsť...
vždy, keď sa niečo dialo a zaujalo ma to, chcela som dôjsť...nikdy som sa nevyhovárala na to, že je to ďaleko, alebo nemám s kým ísť...
buď mi nesedel termín a niečo som v tom čase mala (oooo áno, En je naozaj zaneprázdnená, aj keď sa to nezdá), alebo som mala v ťahu nohu a cestovanie naozaj neprichádzalo do úvahy
nikdy to neboli výhovorky, skôr objektívne dôvody, ktoré mi nedovolili zúčastniť sa (
@istsinka stretneme sa zoznámime, sadneme na pivo do krčmy a kecáme, bavíme sa. poprípade v istých prípadoch meníme krčmu za prírodu a ideme opekat, čo ale nie je tento prípad
@youngchemist to je trochu skoro dopredu pre mňa hovoriť alebo inak povedané mám pomerne plné víkendy, takže vážne neviem či nebudem musieť byť na nejako inom mieste ale rád by som
@cerstvydospelak no veď jasné ak by si došiel asi by si bol jediná osoba, kvôli ktorej by som prišla ale to je vo hviezdach pretože na každý víkend máme nejakú párty -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
a zvyšok nestíham , prichádza mi vlak (A)
Zase tam bude plna rit ludi a v BA nebol nikto , phuj
ale neviem ešte
ja ešte tagnem @mrmaxwell @tobje ...fuuuuu, aký ma Dominik nick ahaa... @itachi @zelinka @cerstvydospelak @lochnessko a @vsetkynikyobsadenedoboha
z recesie a možno aj vážnejšie @sugy1 a spol (
@sugy1 rovnako ďaleko to mám ja, génius
čo je Lukáško? čože ti je tak ťažko?
a ešte mi napadol @sakul (a)
teória je teória ale prax je prax...( východniari na západ/stred áno, naopak nie...( aspoň sa pekne ukazuje vaša podstata, drahí moji ( lenivé a pohodlné ňuňatá ste, až sa hory zelenajú
@lochnessko
ale no taaaaaaaaaak pre teba tiež platí @15 lenivé ňuňatá D
@lochnessko uhm...20km
ja ale neviem koho by som tam okrem teba poznal :/
@nathalicatko no do 20 km nemám problém
@lochnessko akoby som to už niekedy počula
naozaj? no daj mi okolie, z ktorého majú byť a urobím to napríííklad, už teraz ti viem povedať, že by som bola rada, ak by si mi pri(u)niesol @ladyfox a @purenarcissism
ty si potvorka malinká ale škoda, že nemôžeš
vždy, keď sa niečo dialo a zaujalo ma to, chcela som dôjsť...nikdy som sa nevyhovárala na to, že je to ďaleko, alebo nemám s kým ísť...
buď mi nesedel termín a niečo som v tom čase mala (oooo áno, En je naozaj zaneprázdnená, aj keď sa to nezdá), alebo som mala v ťahu nohu a cestovanie naozaj neprichádzalo do úvahy
nikdy to neboli výhovorky, skôr objektívne dôvody, ktoré mi nedovolili zúčastniť sa (
@sugy1 budem na gjh open-e.. prídeš?
tak si poriadne uži, našu "metropolu"
@sugy1 joj vieš čo.. a ja že už ťa konečne uvidím!
@purenarcissism prečo nesplniteľné? ty moja burtonovská principessa
@popolcek prestan nás zanedbávať!
@ladyfox a nemala si už byt doma?
jo a tuším @tomtoylc mi slúbil, že na jar dorazí na východ, či si to už pletiem? (a)
@ladyfox juuuuuj
@ladyfox tak dúfam, že to bude všetko ok a prídeš dom čo najskor
a to ani na chvíľu nemôžeš dôjsť? na 2 hoďky??
@luthien no tak, Saši..príď..aspoň na chvíľku...prosím (a)
(som ja ale sprostá )
@mamradadeli @narazuvzdornaa @nathalicatko @bress @vsetkynikyobsadenedoboha @hegi450 @popolcek @fr4nk1 @bewka @ouch @turgon @zuzanka1010 @anitcha @patricino @stahli @poke @tomco721 @istsinka @purpledrug666 @courtneylovegrunge @magick55 @cerstvydospelak @youngchemist
a @luthien !! proste ťa prídeme uniesť a už sa z toho nevykrútiš
moje číslo: 0948 600 363
@soraya to je uplne skvele riesenie, len to ma jeden hacik
@soraya a v ke sa neda opekat?resp.poulicne piknikove pitie a potom presun,hm?