@mielikki aleeee zajtra nahodou planujem ísť 8) a piatok by sa zišlo tiež krista, šak piatky sme tam boli asi 3x za celeho polroka a chápem apsoň mi to jedno nie je a to am ospravedlnuje
@tasha5 som rada že ktosi súhlasí lebo takto uplna pohodka bude, každý bude mať možnosť sa s každým porozprávať, uplne iné ako sedeť desi za stolom....
@lawey ja s tymto vzdy ked sa da akurat som dnes hovorila kamoske ze keby mam s niekym akoze sa stretnut (jednotlivec) tak radsej tam alebo niekde vonku ako sediet opeoti sebe pri pohari .. presne, a prerto ze tam nemam s kym chodit tak velmi rada toto
@lawey vzhľadom na to, ako dopadlo posledné B. stretko (na ktoré vlastne neprišla), si myslím, že alkohol nebude príliš spoločensky nevhodný, ak sa to s ním nepreženie
@lawey ja sa nebojím, ja len vravím, že po tom, ako sa to stretko vtedy zvrhlo je jasné, že zavrhovať rozumnú mieru alkoholu by bolo vrcholne pokrytecké
@mielikki dobrým vínom sa nič nedá pokaziť. pozri sa na blavácke stretko, tam začali so strohom 80% a pokračovali tuším vodkami a pivom. povedz mi, vidíš nejaké zlo na obyčajnom litri vína pre 10 ľudí?
@Soraya no tak to stiahnem na 15tu skor urcite nemozem :/ ..a kde je ten ostrovcek? a neopekam lebo maso nejem,ale kludne vam urobim hasicskt dozor ,kedze bude liter vina pre 10 ludi (o,7 mam na posedenie) ,btw propagacia alkoholu pre neplnoletymi osobami je trestny cin ..kde oficialne je stretavka?
@tasha ja tam s tebou budem chodit (na ten island) bo ja mam radsej take street drinked
Pripomínam naše stretko v Trenčíne, ktoré bude tento piatok, stretneme sa o 14.00 pred železničnou stanicou. Nezabudnite, že v prípade pekného počasia ideme opekať na ostrov, ak nám bude pršať, tak budeme zrejme klasicky krčmovať
inac rofel to akoze o 2hej tam ideme a o pol 6tej sa odchadza ? O___O ci co jebe ?
ja sa planujem najebat a ne o 6tej domov ist.. to akoze vtedy ked je najvac teplo abo co budem rozjebany nekde v lese lezat.. to moze byc ale ziadne domov chodenie.
@n0win0u veď každý si odíde kedy chce, ale nakoľko niekto to má domov cez celú republiku, bude musieť odísť prv, nemyslím si, že ťa bude dakto nútiť ísť domov už vtedy
@n0w nie, ona ide z trnavy (alias trnavského stretka), ale nie je jediná, čo ide do KE a troch či koľko ľudí (nech ma wewe opraví, keď príde) je už ťažšie niekde ubytovať
@n0win0u samozrejme, stretko nemusí a ani nebude končiť o pol šiestej, len sa a môoji spoločníci sa proste kol šiestej vzdialime, aby sme došlo do KE v normálnom čase.
a tie stretká sú 3: vo štvrtok v TT, v piatok v TN, v sobotu v KE. ináč nie, nejebe
@majo dokým sa bude chcieť ľuďom byť tam, koniec určený nikdy nie je
@n0win0u dostať ľudí z celej republiky na jedno miesto akosi nie je v mojich silách. tak aspoň takto. a keďže sú to posledné stretká, ktoré organizujem, tak som to chcela zab/piť všetko jednou ranou
este otazka.... chcete fajcit vodnu? ak ano som ochotny ju dotrepat zo za ak niekto samozrejme neni blizsie co by ju zobral..... a mozme dat ale zlozime sa na uhliky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
(a nech ten dozavináčuje ďalších
@tasha5 tak, ja často nespomínam moje trvalé bydlisko
(no jo, bolo by to divné, ale ja také veci rada
aby toto nebol off topic dovolim si tvrdit ze na toto stretko pridem kedze na ziadnom som este nebol
(hoci ministretká mávam v poslednej dobe často
@tasha5 som rada že ktosi súhlasí lebo takto uplna pohodka bude, každý bude mať možnosť sa s každým porozprávať, uplne iné ako sedeť desi za stolom....
ak bude pršať, tak nejaka krčmička
@lawey len dones, dones
a doneste niečo na pitie a opekanie aj pre mňa, lebo z Brna pôjdem asi bez peňazí
a... myslím, že ťa už nejako nakŕmime
ja som ťa oklamal, mal som tri pivá a vodku, ale to je nepodstatné
@soraya btw patek zrovna nemozem..
@tasha ja tam s tebou budem chodit (na ten island) bo ja mam radsej take street drinked
skôr otázku smeruj na @lawey ona to navrhla
no @lawey kde je ten ostrov?
ale nič ty neprehodnocuj, v KE ťa chcem a budeš tam, či sa ti to páči, alebo nie
@soraya takze to plati ? blizsie info potom hod, pisem to od barkyho (n0win0u)
@barky @n0win0u @mielikki @ladyofcarnage @lawey @tasha5 @fylo @18miki18 @stenatko @mousisitka @maneater @ericca @nietimekki @cannabiss @ink @flegma1triedy @some @tomias ....
moje číslo: 0948 600 363
ja sa planujem najebat a ne o 6tej domov ist.. to akoze vtedy ked je najvac teplo abo co budem rozjebany nekde v lese lezat.. to moze byc ale ziadne domov chodenie.
hlasia 30tky pre TN v piatok, vecer mozno dazd, vecer budeme v krcme tam mi moc dazd nevadi 2 razy
@chevrys idem ja s etelarom neco vymyslet a prideme ti asi odpit z flasky
a tie stretká sú 3: vo štvrtok v TT, v piatok v TN, v sobotu v KE. ináč nie, nejebe
@majo dokým sa bude chcieť ľuďom byť tam, koniec určený nikdy nie je
@mezomus @chevro veď dôjdite
este otazka.... chcete fajcit vodnu? ak ano som ochotny ju dotrepat zo za ak niekto samozrejme neni blizsie co by ju zobral..... a mozme dat ale zlozime sa na uhliky