Rada by som vás takto v predstihu (aby ste si všetci spravili miesto v kalendáriku) pozvala na birdácke posedenie do Trnavy. Tým vás myslím birdzákov starých, nových, tých čo sa medzi sebou poznajú, aj takých, čo nepoznajú nikoho
ja som čakal že najbližšie bude v KE o . ale ak budem mať voľný deň tak sa rád zastavím pokiaľ sa niekto pridá ( @mm47 , @heatrow , nietimekki, momoglamorous) ??
@turgon neboj bude aj tam. skôr než sa nazdáš. ale ty si taký cestovný, môžeš si vybrať, či prídeš sem, do TN, alebo do KE. ideálne by si mohol na všetky 3, síce s tým zabiješ celý víkend, no ale....
@smajdalf keby si bratislavčania niečo nedokazovali a nedrbli by stretko dva dni pred týmto tam a niekto by došiel aj tu, tak by som možno uvažovala...ale takto...-.-"
mrzelo ma, že som nemohla prísť na to posledné stretko, čo si organizovala, žiaľ som sa vtedy trápila s tým, aby som odovzdala bakalárku včas a keby toto stretko nevychádzalo na týždeň, keď mi oficiálne začínajú štátnice, tak by som aj prišla
@sloniiiiiiik v ten deň by som mohla, ale nie som si istá, či je Birdz stretko práve to, čo by som v daný deň chcela zažiť, keďže tu už pomaly nikoho nepoznám, ale proti nášmu tradičnému stretnutiu nič nemám !
@bizbilio Nechce sa mi na verejné. Nechce sa mi nadlho. (A ak pôjdem, potom určite autobusom a Ty zrejme dáš prednosť vlaku - to Ti bude ako vyhovovať? Žeby sme sa stretli až v TT?)
@soraya netuším, kde to je :d alee je vysoká pravdepodobnosť, že prídem. dám presne vedieť v stredu, lež je možné, že na 16tu to nestihnem, keďže mám čosi doobeda a nvm ako dlho to bude trvať ...
@matwejo ja som sa pýtala na teba, viem, že Matúšovi sa nedá lebo reku, že by som ti potom cinkla, ma nasmeruješ prípadne to možno stihnem, tak by sme šli spolu, hm?
@soraya Kukuš nejde, keby to bolo v piatok tak ani okom nemihnem, bude tam woodstock párty :/ a jednu hudobno-poetickú mám v nitre v stredu, takže.. ale nič, užite si i za mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
aké kapely tu búdú? sú vybavená aj poníky a reťazový kolotoč?
pojdeme?síce neviem či možem ale šak mohli by sme sa aj tak stretnúť
@soraya Ale/a tak.. a mohli by sme aj mimo.. médiá a kamery v hlavný showtime ?
lebo,ak hej,a tuto pritomnej @soraya -i by to nevadilo,tiez by som mohla prist s tebou skor...
(s tym,ze ty by si mozno skor odisla,ja mozno pobudla chvilku...).
ok,beriem.
a,cestu tam by som obetovala a sla i busom,hocbars tu chvilu srandy s tebou v nom.
a čo sa kedy a kde deje v BA?
@smajdalf @ridiculousnotion @mysbelline @teriq @flussica @bizbilio @pershing363 @heatrow @mm47 @nietimekki @lucina223 @sugy1 @sloniiiiiik @matusha @owad @matwejo @husky @pumaamravec @ladyfox @midnightlady
a všetci, na ktorých som zabudla, alebo ktorý ste o stretku nevedeli
@matwejo ideš??
moje číslo: 0948 600 363
@soraya ja to nejak nájdem
ja asi...znova nepridem .
len do piatej mam nieco v BA. (ach)
mrzi ma to.
A IDEME ! som sa práve rozhodla