Ospravedlňujem sa, že takto narýchlo, ale práve som sa dozvedela, že pravdepodobne pôjdem tento víkend na otočku do Žiliny, a keďže som sľúbila, tak pre tých, čo budú mať čas a záujem zorganizujem také (predpokladám) menšie stretko v Žiline.
niekto neniekto rad by som prisiel len takto to vyzera ze je to pristup nahodou idem ja okolo teraz tak si ho urobme namiesto toho aby sa na tom poriadne vsetci dohodli a to sa mi moc nelubi.. ak je to inak budem rad ked ma opravis ale ak tam bude nowic tak pridem
@barky organizovala som už nejedno stretko, je to prístup, že už 2 mesiace sa chystám spraviť tam stretko, lebo ma o to niektorí ľudia žiadali, a ja nie som proti, v ZA som ešte stretnutie nerobila. Som ale momentálne dosť časovo vyťažená, každý týždeň cestujem do Česka a s5, pracujem, chodím dobrovoľníčiť tam, kde je to potrebné, ani poriadne nebývam, lebo spím pomaly každú druhú noc inde.
Túto sobotu mi vyšiel konečne jeden tutovo voľný deň, a aj to sa mi zapratalo tým, že musím ísť na otočku do Žiliny. Vzhľadom k tomu, že je to práve Žilina (vlastne idem až do Martina, ale to je nepodstatné) a nemusím sa ponáhľať dom, tak som sa rozhodla, že spravím to stretko teraz, lebo viem, že tak skoro sa do ZA znova nedostanem.
Verím, že to stačí na to, aby som ťa vyviedla z omylu. Ja ak robím stretko, tak ho robím poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@n0win0u @fylo @ena233 @midnightlady @nicolauska @greenbunny @laurikaaa @dee9 @marleymt @paracelsus @onetouch @toxo @outsider @nincur @tomtoylc @angel... @delica @turgon
@n0win0u teda prídeš?
@barky keby to "niekto" vedel skôr, tak by to skôr oznámil.
Túto sobotu mi vyšiel konečne jeden tutovo voľný deň, a aj to sa mi zapratalo tým, že musím ísť na otočku do Žiliny. Vzhľadom k tomu, že je to práve Žilina (vlastne idem až do Martina, ale to je nepodstatné) a nemusím sa ponáhľať dom, tak som sa rozhodla, že spravím to stretko teraz, lebo viem, že tak skoro sa do ZA znova nedostanem.
Verím, že to stačí na to, aby som ťa vyviedla z omylu. Ja ak robím stretko, tak ho robím poriadne