asi 3x som bola v čajovni.. radšej pozvem kamarátov ku nám, zapálim sviečku a pripravím nám nejaký z tých 100 čajov čo máme doma navyše si aj hudbu môžme sami vybrať.. a je to rozhodne lacnejšie
prečo práve čajovna ? dobrý čajik si najlepšie vychutnám doma hlavne ak viem že si ho robím ja a je tu veľa dobrých podnikov ktoré sú tiež na úrovni aj ked to niesu zrovna čajovne
@tobje Neviem sice kolko tej priprave venujes usilia, ale napriklad ja rozhodne nemam ani naladu, ani prostriedky na to aby som robil taky caj ako v poriadnej cajovni. (pod poriadnou cajovnou si nepredstavujem miesto kde primarny obrat tvori vodna fajka a caj je tam aby sa nepovedalo - ako 3/4 Bratislavskych cajovni)
@ao neviem proste ja pijem sypané zelené čaje a príprava je samozrejme náročnejšia ako príprava takej kávy a kedže taký čajomil vypije niekoľko pohárov denne (aby ten čaj vôbec mal nejaké účinky ak to pijem aj kvôli tomu) Tak by som asi nevyžil kedyže navštevujem čajovňu každý deň... ale v podstate máš aj pravdu nehádam sa taká čajovňa nieje zlé prostredie na príjemné strávení večer,-, len som navrhol aj iné možnosti
@tobje Ako som povedal - zalezina tom ako velmi sa s tym clovek babre.
Kedysi som tiez robil caj sposobom:
Objem caju - od oka
Objem vody - od oka
Teplota vody - od oka (a dokonca mizernej vody z vodovodu)
A k tomu vsetky typy caju z rovnakej konvice a salky.
Pokial si clovek vystaci s tymto, tak chapem ze pre neho cajovna velmi zmysel nema. Aj ked ako som povedal - vacsina cajovni v bratislave funguje rovnako, takze to si clovek velmi nepolepsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je tam pekne? Ake maju ceny?
Ja chodim do Dobrej Cajovne, takze keby ste ich mali porovnat... ?
Kedysi som tiez robil caj sposobom:
Objem caju - od oka
Objem vody - od oka
Teplota vody - od oka (a dokonca mizernej vody z vodovodu)
A k tomu vsetky typy caju z rovnakej konvice a salky.
Pokial si clovek vystaci s tymto, tak chapem ze pre neho cajovna velmi zmysel nema. Aj ked ako som povedal - vacsina cajovni v bratislave funguje rovnako, takze to si clovek velmi nepolepsi.