Booool som v kine aaaaaale stihol som aj 300 dalsich veci......nemusel by fungovat castejsie(BIRDZ) aspon by som si viac uzil prazky a bol menej na compe
ja sa nehnevam, ja sa tesim a trpezlivo som cakala. cele hodiny som obdivovala detaily tela juliusa a mozem este stale, lebo ked si dam www.birdz.sk, stale sa mi objavi, ze sa kopiruju databazy atd atd
ja sm vcera rano mno rano o 11tej vstal zapol sm net idem kuknut birdz (sak mal byt od 9tej) a nic skusam skusam..nic...poobede idem kuknut a uz obrazok ze to chcu dnes stihnut...isiel sm von .. pridem dom idem na net kukam birdz stale nic...a tak sm travil den vcera az do 3tej sm bol na nete a popri tom sm tajne dufal ze bude spusteny mno nedockal sm saaa
@3 : samozrejme ze sa vsetci budu hnevat.... este to tak uz vidim ako by sme ich poniektori zvozili (ano ratam tam aj seba ), ze nevedia, ze prerobenie stranky nejaky cas trva
k teme: nijako mal som zapnuty net sem tam som hodil na birdz refresh ci nejde a ked nesiel tak som ho vypol a siel spat - prvykrat pred polnocou
Všetko možné - vsal som o pol osmej ráno - pokúsil sa zapnúť birdz a tam škaredá hláška! Potom o deviatej nabehol Julius - a potom som už iba refreshoval a refreshoval!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale je to v pohodke som rada ze som sa dockala
k teme: nijako mal som zapnuty net sem tam som hodil na birdz refresh ci nejde a ked nesiel tak som ho vypol a siel spat - prvykrat pred polnocou