Ja sa na blogy pozerám zhruba každé tri hodiny od 7. rána po 22. hodinu večer. Žial, nie je to veľmi podstatné, kedže v poslednom čase blogy z istých dôvodov moc nečítam (akurát keď napíše nejaký friend alebo niečo obzvlášť zaujímavé).
podla mna kazdého potesí, ked mu dá dakdo komentár k blogu a povzbudí ho to, aby písal dalsí. Lebo ty sa s tým trápis a každý to má tak na háku. Ale zas musís si povedat, že píses pre seba a mat z toho radost
Nejde mi o vela komentarov, ale potom neviem ci to niekto cita.....tak chcem vedet kedy ich mam uverejnovat...sry teraz ked to citam vyznelo to tak akoby som chcel len komenty
Nejde o cas, vela ludi si moze precita tvoj BLOG ale nema k nemu mozno co povedat, takze skor ide o POINTU toho co pises a o com pises, nez o to kedy to uverejnis....
JJ presne. Aj mna niekedy mrzí že píšem niečo seriozne a neviem kto si to prečítal, či sa to ľudom páčilo a čo si o tom myslia. Ja blogy veľmi nestíham čítat, ale ked sa k nejakému dostanem napíšem aspon stručný koment či to bolo dobré alebo zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak tebe ide len o vela komentarov v blogoch? hmm