caute baby neviem sa rozhodnut aku farbu vlasov si mam dat. uz to nechcem casto menit. komecne som si dala vlasy ako tak do poriadku a tak chcem nejaku peknu farbu. ale som dost svetla a moja kamoska mi radi ciernu. nebudem vyzerat ako emo?
alebo si daj tmavočervenú od kedy mi hnedá chytila na červeno, tak po inej ani netúžim (ak si odmyslím môj vysnívaný úlet čiernej so žiarivomodrým melírom
@5 súhlasím..čokoládkové vlasy sú krásne alebo skús niečo svetlé ale ak máš tmavé bočie tak nie, to potom nevyzerá dobre, ale čiernu rozhodne nie, to neprefarbíš potom ničím
najlepsia je podla mna prirodzena farba vlasov, ta sa vzdy hodi najviac ale ak uz prefarbit tak cokoladova hneda a ked si budes farbit vlasy najprv si to daj len na kusok aby si zistila ci sa ti to tak paci
čierne vlasy som mala 3 roky a teraz sa toho neviem zbaviť. takže čiernu neodporúčam, lebo sa nedá ničím prefarbiť. ako ja som si vlasy pomaly prefarbovala a teraz su hnede, ale aj tak tam je este tá čierna. no ked chces experimentovať, tak si tam daj pre mna za mna aj brontofialkovú. ja som mala uz aj zelené vlasy, ruzové, červené, blond, hnedé, no z kazdého rozku trozku. takže ako uvážiš. ale čiernu by som si už asi nedala.
nefarbi si vlasy, len si ich zničíš ... moja spolužiačka ich mení jak ponožky a teraz má namiesto vlasov nejaké divné ovisnuté tenké slížiky čo sa tvária ako seno , ktoré sa tvári ako vlasy ...
aojky no tak ak mas svetlejsiu plet urcite lepsie vyznie ak budu vlasy tmawsie.....to ci budes vyzerat ako emo ked mas cerne vlasy zalezi od ofiny a aj tak poznam baby ktore maju cerne vlasy a pocuwaju techno npr,to ci budes vyzerat ako emo nezalezi len od toho ci su vlasy cerne ale od tej ofiny to vacsinou posudzuju ale aj od stylu obliekania ak sa neobliekas ako emo nemas sa coho bat.......ale ak sa fakt bojis cernej(aj ja som mala cerne vlasy a bolo to v pohode)tak by som ti poradila dat nejaky tmavy otien hnedej nejaku gastanovu alebo tak nejak
Čiernu si nedávaj.... Ja som tiež bledšia, ale nie veľmi... dala som si čiernu a vyzerala som fest jak mŕtvola =D našťastie melír to trocha zmiernil a už sa mi zmyla =D Teram mám takú... Palette červenú... zmývateľnú... vybledlo to do tAkej ... hnedočervenej... ale daj si takú čokoládovú, aj ja si chcem takú dať keĎ sa mi táto úplne vymyje
no pokiaľ máš peknú aj prirodzenú farbu, nechaj si jednoznačne tú!
ja som kedysi mala peknú prirodzenú farbu, takú hnedú, ale do ryšava, lenže som si prefarbila vlasy na čierno - vyzeralo to dobre aj keď ja som tiež dosť bledá, lenže mám takmer čierne obočie, čiže to bolo okay. no potom som mala problémy s vlasmi (aj keď nie kvôli farbe, ale kvôli alergii), tak som si musela prestať farbiť vlasy a čiernu farbu som si samozrejme musela nechať vyrásť, lebo to sa nedá prefarbiť - toto je práve to, že ak sa jej raz budeš chcieť zbaviť, buď si necháš vyrásť alebo odfarbíš, ale to si zničíš vlasy. aj to potom, ak máš dlhé vlasy, musela by si sa s nimi dosť rozlúčiť, proste ostrihať sa na kratšie...
no a vlastne - moja prirodzená farba už nebola to, čo bývala, bola to nijaká farba, nevýrazná, fádna, ktorá zo mňa navyše robila 5 ročné dieťa a tak som sa rozhodla pre čokoládovú, ako ti tu aj mnohí radia, je to naozaj pekná farba, ktorej sa aspoň dá zbaviť, keby niečo
určite by som si ale na tvojom mieste nedávala žiadnu červenú alebo fialovú, teda nejakú neprirodzenú farbu! teraz je to totálne out a ničia sa tým veľmi vlasy podľa mňa...
a ak si mala zničené vlasy a nepáči sa ti tak veľmi tvoja prirodzená farba, tak si daj radšej melír, ako farbiť celé vlasy
ja by som si na tvojom mieste čiernu farbu nedávala...sama som to vyskúšala minulé leto a do dnes sa jej neviem zbaviť a ľutujem to ....alebo si zváž pre a proti....alebo postupne stmavňuj, ak chceš niečo tmavé...
ja neviem to sa musis sama rozhodnut x) najnovsie si idem aj ja asi zafarbit vlasy ale iba samponom na nejakych 20 umiti lebo potom by to bola pohroma to uz poznam x) ma inspirovali 3 holky od nas zo skoly co prisli zo dna na den prefarbene uplne inak sa len rozhodujem cu blond, rysava alebo tmavo hneda...a aktualne to bude az na konci praznin ked mi ta farba nevybledne od slnka
cokoladovo hneda, tu si davam aj ja, tiez som dost bleda, mala som ciernu a bol to des... a kedze mas povodnu blond(to znamena prirodzenu? a das na to ciernu tak to bude straaasne vidno ked budes odrastat a budes musiet ich casto farbit... viem to lebo som blondina, dala som ciernu a kazdu chvilku to vyzeralo ze tam kde mam cesticku je pleš... tak som sa dala na hnedu a ten asi ostanem verna
preco ked ma žena čierne vlasy je hned porovnavana ako emo? to nechapem, ja napriklad mam tmavohnede vlasy a nikdy by ma nenapadlo že mam hnede vlasy alebo čierne a som emo..to je sprostosť daj si take ktore sa ti pačia a ktore sa ti hodia to je prvoradé....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a cierna je zakerna pretoze zvyrazni fakt vela aj to co nechces
aj mňa si urazil, ts!
mám tmavé vlasy (prirodzene) a nie som emo!
ja som kedysi mala peknú prirodzenú farbu, takú hnedú, ale do ryšava, lenže som si prefarbila vlasy na čierno - vyzeralo to dobre aj keď ja som tiež dosť bledá, lenže mám takmer čierne obočie, čiže to bolo okay. no potom som mala problémy s vlasmi (aj keď nie kvôli farbe, ale kvôli alergii), tak som si musela prestať farbiť vlasy a čiernu farbu som si samozrejme musela nechať vyrásť, lebo to sa nedá prefarbiť - toto je práve to, že ak sa jej raz budeš chcieť zbaviť, buď si necháš vyrásť alebo odfarbíš, ale to si zničíš vlasy. aj to potom, ak máš dlhé vlasy, musela by si sa s nimi dosť rozlúčiť, proste ostrihať sa na kratšie...
no a vlastne - moja prirodzená farba už nebola to, čo bývala, bola to nijaká farba, nevýrazná, fádna, ktorá zo mňa navyše robila 5 ročné dieťa a tak som sa rozhodla pre čokoládovú, ako ti tu aj mnohí radia, je to naozaj pekná farba, ktorej sa aspoň dá zbaviť, keby niečo
určite by som si ale na tvojom mieste nedávala žiadnu červenú alebo fialovú, teda nejakú neprirodzenú farbu! teraz je to totálne out a ničia sa tým veľmi vlasy podľa mňa...
a ak si mala zničené vlasy a nepáči sa ti tak veľmi tvoja prirodzená farba, tak si daj radšej melír, ako farbiť celé vlasy