Zdravim, co vravite na celkovu anastezu? Idem po prvy x s operaciou ruky(odtrhla sa mi kosticka) a musim ist do celkovej. Mam sa coho bat? Ako bolo vam? Bali ste sa?
JE to uplne v pohode... 5 hodin ti zbehne ako 2 sekundy... Skratka zavries oci a otvoris. Ziaden sen ani vnimanie som v takomto spanku nemal.
Kazdopadne bola by aj negativna skusenost. Jednu som mal 6hodinovu a vtedy mi po prebrati bolo mrte zle, zvracal som este nejake dve hodinky na to. Aj ked samozrejme nebolo co zvracat, lebo zaludok bol prazdny.
A najhorsie zo vsetkeho bolo, ze som mal ako vedlajsi priznak aj naslednu neschopnost mocit, takze mi museli zaviest kateter...brrr... No ale dufaj, ze teba nic take nepostrehne Kazdy sme iny a tieto pooperacne priznaky mozu byt u kazdeho ine
uplne v pohode... nic nevnimas, ani sny... akurat mne toho dali asi malo abo co lebo som sa prebral na stole a zacal som doktorovi tliapat najebanecke reci, ze naposledy som sa tak citil ked som vypil 2 litre rumu
Mne sa najviac na tom páčila tá náladovka predtým, sa mi všetko vlnilo a vtipkovala som so sestričkami a doktormi pri anestézii som nevnímala nič a po prebudení mi bolo normálne v podstate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kazdopadne bola by aj negativna skusenost. Jednu som mal 6hodinovu a vtedy mi po prebrati bolo mrte zle, zvracal som este nejake dve hodinky na to. Aj ked samozrejme nebolo co zvracat, lebo zaludok bol prazdny.
A najhorsie zo vsetkeho bolo, ze som mal ako vedlajsi priznak aj naslednu neschopnost mocit, takze mi museli zaviest kateter...brrr... No ale dufaj, ze teba nic take nepostrehne Kazdy sme iny a tieto pooperacne priznaky mozu byt u kazdeho ine