naozaj uz neviem co mam robit.spoortovala som aktivne 7rokov 6dni do tyzdna zdravo sa stravujem pohyb mam aj teraz doprajem si rozne kremiky a masazne strojceky a ......A NIC!!!!!NIC MI NEPOMAHA.zeny pomoc.lebo ak nieco nenajdem sa asi zaskrtim sa hanbim
@0 poviem ti jedno - chalanov toto nikdy nezaujima, ci tam mas celulitidu alebo nemas, a spravne by sa to malo volat pomarancova koza, pretoze celulitida je uz velmi vazne ochorenie... nic si z toho nerob, pokial neftis pre nejaky casopis, chlapec (alebo blizky, priatelia...) by ta mal mat rad taku, aka si...
akoze som raz robila taku minianketku v mojom okoli a vacsina chalanov ani nevie co ta celulitida vlastne je a ak vedia tak len z reklamy...takze sa na to vykasli a zi s tym co mas...skus sa na to pozriet optimistickejsie a povedz si, ze si jedinecna a nik nema take krasne nohy ako ty...ide len o psychiku a ak ti to naozaj neda, tak podla mna farebne vesele tricko odputa pozornost inam
zlate ste moc..fakt diky zenske ale proste my zeny sm etkae ze mame nedokonalsot a myslime si ze ju vidi cely svet..ahlavne nam otrasne vadi..ako mne toto...
hej na 100% je to dedičné....a aj to som počula že tekutinami sa to redukuje.....ale vyskúšané to nemám....takže neviem na isto....aj mne to síce vadí ale ja ju chvalabohu nemám až takú hroznú ešte....dúfam, že ani mať nebudem....
hm a neberies antikoncepciu? nefajcis? nepijes alkoholol? kavu? vsetko ide ruka v ruke.. uzke gate atd atd... u mna to dedicne nebolo.. len mam sedave zamestnanie.. takze sa to uz odzrkadluje.. tiez som byvala sportliche spice
ho nemyslim ze za dva dni nieco spozorujes skus dodrziavat pitny rezim aspon nejake tie tri mesiace a uvidis, a hlavne pi cistu vodu a nie nejake ochutene zbrndy a mineralky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov