Ahojte baby (ktoré ste ešte online), mala by som takú otázočku: Mám na zadočku dosť viditeľnú celulitídu (bohužiaľ už v takom mladom veku) a kedže viem,že sa úplne odstrániť nedá (iba zmierniť),tak by som chcela vedieť,či nepoznáte nejaké zaručené typy či
@matusha no mne uplne o__O a to ja nemam ani rytmus ani ziadne take veci cize dost casu tam len zmatene chodim do kruhu ako postihnuta
ale neviem proste jeden den som sa na seba pozrela a neverila som ze to je moja rit...to nejako zo dna na den sa stalo a zeby som sa obmedzovala v jedeni to vobec stale vecer vyzieram chladnicku
@najivna no veď, ja som bola raz, len som tam tak skackala... ale celkom sa mi to zapáčilo. A keď to takto naozaj pomáha, určite skúsim, môj zadok sa za seba hanbí. Ale zas niekde som čítala, že také skákavé činnosti ako aerobik a spo., možno k tomu patrí aj zumba, na celulitídu nie sú dobré, tak si možno aj nejaká špeciálna
@matusha prvy raz skacka kazdy ale po takych 9 hodinach mi to uz celkom islo nemyslim ze zumba je skakacia to urcite nie aj ked zalezi aky mas program kedze kazdy cvicitel ma iny. nasa je taka...akoby som ju opisala vrtime ritou furt
@bebekex ja som este chodila na take posilovanie+strecing to bolo tiez fajn akoze brusaky sme tam robili potom nejake cviky na chrbat a potom asi 40minut strecing to bolo uplne uzasne
@matusha ja teraz ani neviem, ale chytilo ma to celé za srdce hneď od okamihu, keď som pred dobrými pár mesiacmi prvýkrát videl niekde v teleshoppingu nejaké DVD Zumba a tam všetky tie šťastné-prešťastné tváre!
zanedbaný sex.........u nás v Žiline volajú jednu babu, že rychlomrdka a ta ju určite nemá, lebo je päť kilova, čiže je to pravda.......sex, sex a ešte raz sex.............filip
Raz som sa zúčastnila takého niečoho a mám z toho traumu do konca života Radšej by som mala celulitídu aj na predlaktí a na zátylku, než to ešte raz absolvovať Ale ak vás to baví pohoda, ja len hovorím, čo to so mnou spravilo Ešte teraz proste keď si na to trebárs v plnom autobuse spomeniem, musím sa smiať jak jebnutá
Zumba je naozaj fajn ja som videla už prvé zlepšenie po 2 týždňoch. Nemám síce celulitídu,ale brucho som mala značne rozkysnuté už sa mi normálne svaly urobili na vrchu, tak dokončím aj spodok
K tej celulitíde..treba hlavne veeeeľa piť - vody a korčule,bicykel,beh by mal určite pomôcť
kokso vykasli sa na to....juj preco sa tak velmi starate o perfektnu postavu???ani o gram viac,jediny chlpok na sebe....kasli na nejaku sprostu celulitidu...ked budes mat 40 budes rozkysnuta cela takze ta to nemusi trapiiit
zumba je fajn ale kybže tam máme zrkadlá tak to vyzerá hrozne.. a iba by sme sa rehotali na sebe ale tak chvalabohu nikto nerieši či to vieš..hlavná vec je že tam je aspon pohyb mne to tiež celkom fajn pomáha
Som sa na to pýtal kamarátok a tie, čo s týmto mali problémy, používali toto » www.detoxmarket.sk/celulitida/20-l... a ževraj zaberá, tak neviem, môžeš skúsiť a dať vedieť aj ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
na tom nie je nič zlé,že sa ti páči vlastný zadok to je len dobre
ale neviem proste jeden den som sa na seba pozrela a neverila som ze to je moja rit...to nejako zo dna na den sa stalo a zeby som sa obmedzovala v jedeni to vobec stale vecer vyzieram chladnicku
@bebekex ja som este chodila na take posilovanie+strecing to bolo tiez fajn akoze brusaky sme tam robili potom nejake cviky na chrbat a potom asi 40minut strecing to bolo uplne uzasne
Ty máš problém s celulitídou inak?
Ono sa na to dobre pozerá, keď to človek vie. A vlastne dobre sa pozerá aj na jednotlivcov, ktorí sú v úzadí a snažia sa splynúť zbytočne s davom
Raz som sa zúčastnila takého niečoho a mám z toho traumu do konca života Radšej by som mala celulitídu aj na predlaktí a na zátylku, než to ešte raz absolvovať Ale ak vás to baví pohoda, ja len hovorím, čo to so mnou spravilo Ešte teraz proste keď si na to trebárs v plnom autobuse spomeniem, musím sa smiať jak jebnutá
Raz, dva, tri, zumba, tisíc, osem, dva, zumba, vystrč - zadok, päť, šesť, desať, milión, ešte-jeden, ešte-poď, ešte-nula, ideš, to dáš!!
K tej celulitíde..treba hlavne veeeeľa piť - vody a korčule,bicykel,beh by mal určite pomôcť
(je verva vlastne normálne slovenské slovo?
a ja už som si pomaly začínal myslieť, že ako sa človek pozerá na tých vycerených skackajúcich atď. ľudí, že sa proste ani nedá nepridať sa
@tikalok neviem, ja som asi nejaká opačná. A používa sa verva aj v nejakom inom význame ako je to nadšenie?