hehe, tak to je pekné, aspon vidíte čo je všetko chlap ochotný spraviť pre ženu a @V3nty zvlášť - roubije kludne auto, alebo prestane fajčiť...stačí si povedať
jej drzim ti palce podla mna je lepsie skoncit so vsetkym takym. nikdy som nehulila aktivne, prestala som fajcit uplne, dokonca neznasam ked vidim ako niekto fajci, a pomaly prestavam pit
ja mam mensi problem s kamaratom, s tym ze je narkoman, povedal ze chce prestat a ze by to dokazal keby mal kvoli komu. na nom samom mu uz nezalezi. lenze ziadna holka si nezacne s narkomanom pokial ma nejaky rozum v hlave. takze on je v bermudskom trojuholniku: kym neprestane nenajde si holku, ale on neprestane kym si nenajde holku.
ja by som tiez potreboval nejaku holku, kvoli ktorej by som to obmedzil...prestat uplne ale asi neprestanem nikdy...ale kebyze hulim aspon tak, ze len raz tyzdenne, tak to by bolo v pohode...ale potreboval by som niekoho pri sebe mat, lebo sa citim strasne sam...ci uz priatelov alebo holku...ale travu by som obmedzil len kvoli holke...a ktovie, mozno sa najde dievca, kvoli ktoremu s tym prestanem uplne...potreboval by som mat nejake to stastie v zivote, potom by som sa nemusel dojebavat stale...horsie bude, ak raz budem mat holku, ktora huli tiez, tak to uz asi neprestanem potom vobec ale cele je to na picu...predtym mi aspon trava riesila depky, ale dospelo to do stadia, kedy mi uz trava pri depkach nepomaha...ja uz hulim skor zo zvyku, bez toho by som sa scvokol uz uplne...v momentalnej situacii urcite...
all tak raz to muselo prísť už mám 3tid en uspešne zasebov Lucates je to pičovina ja somb ol uplne sprosty mama povedala že mam ist doobchodu a za 15 minut som si envedel spomenuť že čo mám spraviť XD Ale tak hádam to dám
@17 - tak to s tym obchodom poznam ale to mi az tak nevadi...a ta kratkodoba pamat sa casom vrati do normalu, ked s tym clovek sekne, to mam odskusane...ale nie je lahke s tym prestat, najma ak hulis dlho a casto...a zalezi dost od toho, ako velmi si na tu travu namotany...ja osobne som bez hulenia vydrzal najviac 2,5 mesiaca, ale kebyze mi niekto da pocas tej doby travu, tak neodmietnem...ja som takto ako ty sa pokusil prestat v marci...bolo to dost tazke a vydrzal som polroka...par krat som za toho polroka hulil, ale fakt len par krat...a koncom leta som zas zacal a hulim este viac ako predtym...a teraz ani nerozmyslam nad tym, ze prestanem, to by sa museli zmenit ine veci v mojom zivote...toto je taka moja jedina radost...a zaroven utrpenie...
je nanic prestat s tym kvoli niekomu inemu lebo toho cloveka mozes stratit a potom sa k tomu vratis...jeidne ze by ti to dievca pomohlo vidiet veci inak a uveodmit si co a ako.ak ti zmenila zmyslanie, tak gratulujem, zas eje o jedneho zlepseneho cloveka viac,
@23 - pises, ze je o jedneho zlepseneho cloveka viac...myslis si, ze ludia co hulia su nejaki horsi, alebo co? to je blbost...to je ako keby som povedal, ze kto prestane s cigami, tak sa polepsil...picovina...
no volu mas, a to si na dobrek ceste, ale aby si uplne skoncoval budes musiet sa vyhybat partii v ktorej sa bude fajcit, lebo ked si fajciar t ak mozes mat neviem jaku silnu volu, ak budes dychat vkuse ten dym a postavat v spolocnosti tych ktory ta budu ponukat alebo budu fakcit tak mam pocit, ze neprestanes....pozbam cloveka, ktory s atak vyhybal 3 roky, lebo inak nemohol prstat a az po tomto kroku sa mu to podarilo....drzim palce...a este ze neplati to pre kazdeho...
ja som si tiez povedala ze prestanem s tym svinstvom a zatial sa mi celkom dari..cigaretu som v ruke nedrzala uz druhy tyzden takze si myslim ze to je v poho... dufam len ze mi to uz vydrzi a ze zase nespadnem tam kde som bola...
@35....hoci co sa stane, nevzdavaj to choci by si 100 krat spadla a az na 101 pokus by sa ti to podarilo..tak tie pady by stali za too.....drzim palce...
Ja som tiez uspesne prestal. Fajcil som nieco cez rok a pol a po niekolkych neuspesnych pokusoch som s tym sekol a ted uz vyse dvoch mesiacov nic.. ani neplanujem zacinat .
Ja osobne b y som s hulenín asi neprestal... moj názor je že som mladý a treba si užívať .
Ale je fajn ak s tým chceš prestať..a ak je to kôli holke, krorú máš naviac rád je to úplne super. Ak ta má aj ona rada je to to najlepsie raozhodnutie co si mohol spraviť. ziadna marisa ti nemoze nahradit holku ktoru mas rad. Ale ak ta ta baba podjebe... vratis sa tam kde si aj bol.. Ak neskončíš ešte úplne niekde inde .. a horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja mam mensi problem s kamaratom, s tym ze je narkoman, povedal ze chce prestat a ze by to dokazal keby mal kvoli komu. na nom samom mu uz nezalezi. lenze ziadna holka si nezacne s narkomanom pokial ma nejaky rozum v hlave. takze on je v bermudskom trojuholniku: kym neprestane nenajde si holku, ale on neprestane kym si nenajde holku.
ak nerátame nikotínové náplaste,
základná náhrada cigariet je žuvačka. Kľudne aj nonstop celý deň äaž na pár výnimiek).
Potom boli aj iné finty, ale to už som zabudol, iste to bude niekde na nete
Pamätám si iba že tam bolo každý večer pohár mlieka (aj keď neviem, na čo je to dobré...)
so keep on goin..
» www.birdz.sk/forum/skusal-ni...
pozri tuto diskusiu, to som zakladal, ked som chcel prestat ja, mozno tam najdes nejake rady ako na to...
Vyžaruje inteligenciu a nehodí sa len tak niekomu okolo krku a aj tak s tebou chce byť?
Z toho treba minimálne jednu vec vylúčiť, inak to nebude sedieť ...
a ludia niektory tu pisete o cigaretach ale on mysli Travu
Ale je fajn ak s tým chceš prestať..a ak je to kôli holke, krorú máš naviac rád je to úplne super. Ak ta má aj ona rada je to to najlepsie raozhodnutie co si mohol spraviť. ziadna marisa ti nemoze nahradit holku ktoru mas rad. Ale ak ta ta baba podjebe... vratis sa tam kde si aj bol.. Ak neskončíš ešte úplne niekde inde .. a horšie
DRZIM PALCE NECH TI TO VIDE!!!!
(inak nukali ma a ništ ako soms a vratil doposilky tak uplne gút )