Čaute, idem si dnes dať vyvolať nejaké fotky do Avionu do Fotolabu a pozeral som na internete cenník a je tam uvedené že 0,09€ za vyvolanie 1 fotky na fotopapier. Absolútne mám nechápačky, lebo som si myslel, že je to omnoho drahšie. Nemáte niekto skúseno
ja si vačšinou davam robiť 10X15 tie stoja cca 10 - 15 centov ako kde, raz dokonca stáli až 20 centov za kus ale to som surne potreboval do poisťovne poslať tak som si ich dal spraviť v najbližšom fotoštudia a nekukal som na cenu.
a cena velmi zavisí od toho kolko kusov fotiek je v jednej objednavke tie dolne ceny su asi až pri objednavke nad 100 kusov resp viac naraz
@mojdedo jasne že to všade tlačia na "fotopapier" v skutočnosti sa len podoba na fotocitlivý papier a ked chceš origoš fotopapier čo sa vyvoláva tak si priplatíš.
@tosom no ked tak málo vtedy sa plati ta max cena možno dákych 10 - 12 centov/kus to zavisí od fotoštudia ved na nete by to všetko mali mať... vravim aj 20 centov som raz platil ale to boli 10X15
O.o ja som tuším nikdy takto málo neplatila
viem,že za takú väčšiu ako bývajú koncoročné školské fotky som platila 50 centov a za tie klasické neviem či okolo 20,alebo tak..
budem musieť nájsť nejakú výhodnejšiu fotoslužbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja si vačšinou davam robiť 10X15 tie stoja cca 10 - 15 centov ako kde, raz dokonca stáli až 20 centov za kus ale to som surne potreboval do poisťovne poslať tak som si ich dal spraviť v najbližšom fotoštudia a nekukal som na cenu.
a cena velmi zavisí od toho kolko kusov fotiek je v jednej objednavke tie dolne ceny su asi až pri objednavke nad 100 kusov resp viac naraz
predsa na toaletný a cigaretový papierik také ľachke si nevedela?
takze v skutocnosti to nevyvolavaju, ale tlacia tie fotky... vyvolava malokto, napriklad skycolor foto, ti su celkom kvalitni
@tosom no ked tak málo vtedy sa plati ta max cena možno dákych 10 - 12 centov/kus to zavisí od fotoštudia ved na nete by to všetko mali mať... vravim aj 20 centov som raz platil ale to boli 10X15
viem,že za takú väčšiu ako bývajú koncoročné školské fotky som platila 50 centov a za tie klasické neviem či okolo 20,alebo tak..
budem musieť nájsť nejakú výhodnejšiu fotoslužbu